Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Idei bune. Doi campioni de baschet ai României, stabiliți în Dubai, au făcut un program de e-learning pentru copii

De
Mihai Toma,

Marți, 31 martie 2020, 22:00

“Eu sunt în Dubai din 2014. Stau acasă, muncesc la programul e-learning pentru copii. E în limba arabă, pentru elevii noștri de la academie”, spune Ararău.

“Timpul trece repede, pentru că avem ce să facem”

Marian Ararău

Cum e viața la Dubai în vremea coronavirusului

Baschetbalistul explică situația din Emirate în această perioadă a crizei coronavirusului:

“Între 8 și 18.00 n-avem voie să ieșim din casă fără aprobare de la Guvern. Și e valabil până pe 6 aprilie. Aeroportul este închis, mall-urile, restaurantele, tot ce înseamnă entertainment e închis. Spațiile comune din comunități, piscine, săli de forță, spațiul verde, nimic nu mai e deschis”.

În dreapta, cu amicii de la echipa de baschet unde mai și joacă

Au vrut să rămână pe piață

Cum și școlile sunt închise, Maki și Levi au vrut să rămână pe piață cu programe e-learning pentru copii și adulți

[embedded content]

Maki încă joacă

Ararău, fost la Asesoft Ploiești sau Steaua, încă joacă baschet, fiind legitimat la Al Dhafra Club Abu Dhabi. “Ultima dată am jucat pe 5 martie, cred. Am ieșit și la fotbal, pe 14 martie a fost ultima zi”, spune sportivul.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Ararău, stânga, alături de elevii lui.

Levi, cel mai titrat baschetbalist român

La Elite PRO Sports Academy, Senior Trainer și Operations Director e Levente Szijarto, 37 de ani, cel mai titrat baschetbalist din Liga Națională, cu 12 medalii de campion, două cu West Petrom Arad, 10 cu Asesoft Ploiești, și deținător al FIBA Europe Cup în 2005.

CSU Asesoft, câștigătoarea Cupei FIBA Europe (2005)

Retras din cauza unei accidentări, Levi a fost și este un fanatic al pregătirii fizice. Orădeanul, din 2018 la Dubai, e și e practicant de yoga.

Am început cu niște exerciții de yoga, în sensul de a lucra la mobilitate. Apoi, m-am apucat să citesc, a început să îmi placă gândirea yoghină, stilul de viață, abordarea: sinceritatea, deschiderea, înțelegerea, să îți ajuți aproapele.

Levente Szijarto

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro