Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

IKEA deschide la Pallady cel mai mare magazin din sud-estul Europei. Inaugurarea are loc luna aceasta, după mai multe amânări

Lucrările la magazinul IKEA situat pe bulevardul Theodor Pallady din București au fost demarate în 2017, iar investiția se ridică la 86 de milioane de euro.

Inițial, deschiderea magazinului fusese programată pentru vara anului trecut, însă a fost amânată pentru sfârșitul toamnei și amânată din nou pentru acest an.

Noul magazin IKEA va avea aproximativ 37.000 de metri pătrați, 1.300 de locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze și loc de joacă pentru copii. În IKEA Pallady urmează să lucreze peste 400 de angajați.

Magazinul va avea, de asemenea, și o seră de aproximativ 800 de metri pătrați în Market Hall și o zonă IKEA Café, concepută ca un spațiu de întâlnire pentru vizitatori, potrivit forbes.ro.

În anul 2017, Stefan Vanoverbeke, Country…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro