INTERVIU | Cristi Borcea, vacanță la Olimp de frica coronavirusului: „Poți să-mi promiți orice, nu aș merge în Mamaia, la înghesuială, la fițe, la nebunie”. Ce visa când era tânăr

Cristi Borcea își face vacanța în România. Exclusiv acasă, pe litoralul românesc. Omul de afaceri de 50 de ani recunoaște într-un interviu pentru Libertatea că îl înspăimântă COVID-19 și se ține departe de orice posibilitatea nedorită de a se infecta. Își face teste periodic, le-a făcut chiar la foc automat în prima parte a pandemiei. Mai ales că având problemele cardiace, el însuși fiind operat pe cord, este vulnerabil la boală.

Borcea a povestit în interviul acordat în exclusivitate Libertății cum se simte în vacanța de vară, alături de copiii săi, de soția sa, Valentina, toți adunându-se la „Pam Beach Hotel” din Olimp, proprietatea lui. Sunt prezenți șase dintre moștenitorii lui Borcea, alți trei fiind blocați în Statele Unite ale Americii din cauza pandemiei.

Libertatea: – Domnule Borcea, de la vacanțe scumpe sau extravagante în orice colț al mapamondului, ați ajuns pe litoralul românesc. De ce?– Vreau să am grijă de sănătatea mea și a familiei. Nu risc să plec mai știu eu unde și să mă întorc cu cine știe ce boală! Stau acasă, că e bine și-n România, hai să și punem în practică faptul că avem o țară frumoasă.

Cristi Borcea și Valentina…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro