Invitat de la ALDE, în conferinţa de alegeri de la PSD Teleorman: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!” Ecaterina Andronescu a vorbit despre realizările judeţului „Alexandria”

Câţiva membri ai Guvernului, printre care Carmen Dan, de la Interne şi Natalia Intotero, de la românii de pretutindeni, dar şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, au susţinut discursuri, cu această ocazie, însă niciunul nu a pomenit de fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, care a venit din această organizaţie.

Doar liderul actual al filialei, Adrian Gâdea, a ţinut să îi mulţumească lui Dragnea pentru că l-a susţinut pentru funcţiile pe care le deţine în partid şi în Guvern.

Cuvântul de deschidere al conferinţei judeţene PSD Teleorman l-a avut reprezentantul ALDE, vicepreședintele organizaţiei, Virgiliu Cocoșilă.

Acesta a urcat pe scenă și a spus: „Bună ziua, Partidului Socialist Democrat!”. Ulterior, s-a corectat şi s-a scuzat, spunând că are mari emoţii.

Cei din sală l-au taxat pentru gafă: „Partidul Social Democrat, bă!”, s-a auzit din sala care găzduiește Conferința Județeană.

Reprezentantul ALDE nu a plecat de la tribună până…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro

Tags: ,