Kanye West spune că vrea să divorțeze de Kim Kardashian. Pe soacra sa a „poreclit-o” Kris Jong-Un

„Încerc să divorțez încă de când Kim s-a întâlnit cu Meek (n.r. rapperul Meek Mill) la Waldorf pentru „reforma închisorilor”, a scris West în mesaj, fără a oferi mai multe detalii.

Luni noaptea West a postat mai multe mesaje pe Twitter care au fost de asemenea șterse, afirmând că soția sa încearcă să îl interneze într-un spital psihiatric, rapperul comparându-se cu Nelson Mandela.

Kanye West a comparat-o pe soacra sa, Kris Jenner, cu liderul coreeni de Nord, poreclind-o „Kris Jong-Un”.

„Au încercat să ajungă la mine cu doi medici până la de mine”, a spus West, referindu-se la codul de asistență din California, care spune că persoanele care pot fi un pericol pentru ei înșiși pot fi plasate în centre de asistență fără voia lor. „Kriss și Kim au scris o declarație fără aprobarea mea. O soție nu ar trebui să facă așa ceva, să fie alături de Supremația Albă.”

Se pare că artistul era la studioul său din Cody, Wyoming, când a trimis tweet-urile. Acuzațiile au venit la o zi după ce Kanye West a spus pentru prima dată că reprezentanții familiei Kardashian încearcă să îl „închidă”.

Imagini cu Darius Vâlcov pe litoralul bulgăresc la o zi după ce a fost condamnat pentru corupție

Recomandări

Imagini cu Darius Vâlcov pe litoralul bulgăresc la o zi după ce a fost condamnat pentru corupție

„Voi trăi pentru copiii mei! Kris, acum sunt în Cody, dacă nu plănuiești un alt atac alături de ai tăi”, a scris West într-un șir de tweet-uri miercuri.

Postările de luni au venit la o zi după ce acesta a organizat un miting electoral în care a pretins că Harriet Tubman „n-a eliberat niciodată vreun negru” și a discutat în lacrimi despre avort.

West, în vârstă de 43 de ani, un fost susținător al lui Donald Trump, a anunțat la începutul lunii că intenționează să candideze la președinția SUA, propunându-i miliardarului sud-african Elon Musk să îi fie vicepreședinte.

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro