Klaus Iohannis, atac la Viorica Dăncilă în timpul vizitei în SUA. „Simpatică doamna premier. Trebuie să mai studieze un pic arhitectura statului”

Miercuri, 21 august 2019, 08:28

În timpul sesiunii de întrebări de la sediul Ambasadei României în SUA, Klaus Iohannis a fost întrebat dacă va trimite un raport Parlamentului sau Guvernului referitor la vizita de la Washington, având în vedere nemulțumirile premierului Viorica Dăncilă.

„Simpatică doamna premier. Trebuie să mai studieze un pic arhitectura statului”, a fost răspunsul, amuzat, al președintelui.

Premierul Viorica Dăncilă declarase, în contextul vizitei președintelui Klaus Iohannis la Casa Albă, că ar fi benefic ca Iohannis să discute în prealabil cu Guvernul.

„Întotdeauna am fost adeptul consensului și trebuie să fie o cooperare între președinte-Guvern-Parlament. Cred că această discuție domnul președinte trebuia să o aibă și cu Guvernul, dar și cu Parlamentul. Este foarte important că președintele face această vizită, dar mult mai importante sunt rezultatele, ce obținem din această vizită. Dacă mergem doar să facem fotografie, nu cred că aduce beneficii…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro