Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Lora și Ionuț Ghenu, blocați în Bali. Zborul lor către România a fost anulat din cauza coronavirusului

De
Livia Lixandru,

Luni, 23 martie 2020, 13:13

Artista a făcut primele declarații despre situația în care se află, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro tv.

„Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza.

Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate.

Ionuț chiar a găsit măști de protecție, la un magazin în apropiere. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Lora la Vorbește Lumea, în direct prin skipe.

Mama Lorei a murit recent

Lora a mărturisit zilele trecute, că a plecat în vacanță pentru a putea trece mai ușor peste moartea mamei sale.

„Tot ce îmi doresc e să te pot suna, mama. Să văd inimioara de la tine la postările mele să îmi spui că totul va fi bine. Am plecat să nu mai doară, să mă rătăcesc în Raiul care sper că seamănă cu locul în care eşti tu acum..măcar la peisaje.

Încerc să fiu optimistă şi să imortalizez momentele în care sunt bine. Lumea doare acum mama. Toată lumea. Dacă aş fi putut să stau în casă ca tu să fii acum lângă mine..”, a fost mesajul emoționant transmis de Lora, pe Instagram, zilele trecute.

Citeşte şi:

Medicul de pe o ambulanță privată a raportat că un pacient cu suspiciune de COVID- 19 a refuzat consultul, deși nici măcar nu l-a văzut

Experiența unei studente românce din Italia: cum coronavirus ne face să ne privim unii pe alții ca pe potențiali viruși, adică mai puțin oameni

Scandal între județele Galați și Brăila din cauza coronavirus. Propunerea care a provocat nemulțumire

O reputată jurnalistă din Italia acuza tratamentul preferential: „De ce Dybala, prietena lui şi o altă persoană au fost testate, în timp ce în Lombardia sunt muribunzi pentru care nu există teste?”

GSP.RO

O reputată jurnalistă din Italia acuza tratamentul preferential: „De ce Dybala, prietena lui şi o altă persoană au fost testate, în timp ce în Lombardia sunt muribunzi pentru care nu există teste?”


Horoscop 23 martie 2020. Taurii se pot considera fericiți

HOROSCOP

Horoscop 23 martie 2020. Taurii se pot considera fericiți

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro