Ludovic Orban spune că restricționarea programului de la terase „va face bine oamenilor”

Premierul Ludovic Orban a anunţat impunerea unor restricţii privind orarul pentru toate tipurile de evenimente care sunt organizate la terase, anunță News.ro Premierul spune că e greu să impui respectarea regulilor, dar că decizia „va face bine oamenilor”

Decizia urmează să fie luată sâmbătă, la videoconferinţa membrilor Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

„Decizia de introducere a unor restricţii privind orarul, va funcţiona pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terasă. Nu poţi să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23:00 şi pentru unii să permiţi şi pentru alţii să nu permiţi”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat sâmbătă ce se întâmplă cu evenimentele private organizate la terase.

Chestionat, într-o conferinţă de presă susţinută de premier la sediul PNL din Capitală, unde va fi luată această măsură, Ludovic Orban a răspuns că măsura va fi implementată în special în județele cu nivel mare de răspândire a virusului.

„În judeţele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate, pentru a reduce acest risc de răspândire a virusului. Se ştie foarte clar că foarte multe terase după ora 23:00 se transformă în locuri de petrecere, locuri care e foarte greu…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro