Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Marcel Ciolacu: “Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu”

“Iohannis reevaluează marile investiţii ale PSD pe modelul Băsescu. Sunt bune de numit liberale şi puse în Planul Naţional de Relansare Economică! Ministrul finanţelor a dezvăluit deja câteva mari idei de investiţii din Planul de Relansare Economică, prezentat azi ţării de Iohannis. La capitolul «preluări din programul de guvernare al PSD», liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

El enumeră proiectele PSD despre care susţine că se regăsesc şi în Planul de relansare anunţat de Guvern, precum şi stadiul în care au fost preluate.

“Autostrada Sibiu-Piteşti – 3 din 5 loturi scoase la licitaţie în guvernarea PSD, pe un lot se lucrează efectiv de anul trecut; Autostrada Comarnic-Braşov – se lucrează din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificări majore şi spun că avizele necesare durează 3 ani; Modernizarea Aeroportului Otopeni – proiectarea şi execuţia gata de licitaţie în octombrie 2019; Spitalele regionale – la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iaşi şi Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban; Sistemul Naţional de Irigaţii – PSD a început şantiere de un miliard de euro din bugetul ţării şi 435 milioane euro de la UE”.

“Ce nu spune Florin Cîţu, dar a făcut-o deja şeful lui, Orban: PNL a reevaluat până şi proiectul PSD al Fondului Naţional de Dezvoltare şi Investiţii, pe model polonez! Ce credeţi, va putea oare Klaus Iohannis să înghită toate astea, demn ca un pelican, şi să le prezinte drept măreţe invenţii liberale?”, afirmă liderul interimar al PSD.

Premierul Ludovic Orban prezintă miercuri, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis, “Reclădim România. Planul naţional de investiţii şi de relansare economică”.

Citeşte şi:

Daniel Moroşanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, care a dat Bac-ul la 42 de ani, a picat la Română cu nota 3,60: „Nu pot să accept”

Parlamentul a votat două comisii de anchetă: „Sparanghelul” şi achiziţiile din pandemie

PSD vrea impozitarea marilor averi. Ciolacu: „O temă care merită și trebuie dezbătută în perspectiva unei schimbări la guvernare”

„Fetele câștigă 800-900 de euro pe zi, se lasă telefoanele la intrare”. Dezvăluiri explozive despre petrecerile private ale fotbaliștilor

PARTENERI – GSP.RO

„Fetele câștigă 800-900 de euro pe zi, se lasă telefoanele la intrare”. Dezvăluiri explozive despre petrecerile private ale fotbaliștilor


Horoscop 1 iulie 2020. Racii au parte de surse de stres cumulate, care îi pot afecta mai mult decât de obicei

HOROSCOP

Horoscop 1 iulie 2020. Racii au parte de surse de stres cumulate, care îi pot afecta mai mult decât de obicei

RECOMANDĂRI

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro