Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Margherita din Clejani, despre accidentul pe care l-a produs sub influența drogurilor: „Mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele”

De
Petre Dobrescu,

Sâmbătă, 23 mai 2020, 21:02

Accidentul a avut loc în București. Tânăra venea dinspre bulevardul Gheorghe Şincai și se îndrepta spre Calea Văcărești. Într-o curbă, a pierdut controlul volanului, lovind prima dată o mașină care era parcată pe partea dreaptă. În urma impactului, mașina a ricoșat pe linia de tramvai.

Polițiștii care au venit la fața locului au testat-o cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Însă, pentru că tânăra avea un comportament suspect, polițiștii i-au făcut și testul antidrog.

„Respectivul conducător auto era incoerent. Pur şi simplu avea probleme în ceea ce priveşte comunicarea. Au procedat la testarea acestuia cu aparatul drog test, care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive”, precizează polițiștii.

Jurnaliștilor care au venit la secția de poliție, Margherita din Clejani le-a spus că accidentul s-a produs din neatenție.

„S-a întâmplat să ne tamponăm, pentru că eu mă uitam în oglindă şi îmi făceam buzele”.

Și mama ei a fost implicată, sâmbătă, într-un accident. Viorica de la Clejani a aruncat o sticlă de lapte și a stropit cu furtunul o echipă de jurnaliști Antena 3.

S-a iubit cu „Prințul” Cristea și cu un alt internațional român, iar acum e milionară la New York

GSP.RO

S-a iubit cu „Prințul” Cristea și cu un alt internațional român, iar acum e milionară la New York


Horoscop 23 mai 2020. Taurii au nevoie de cooperarea celor din anturajul apropiat

HOROSCOP

Horoscop 23 mai 2020. Taurii au nevoie de cooperarea celor din anturajul apropiat

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro