McDonald’s, Audi, Volkswagen și alte mari companii și-au făcut logouri de „distanțare socială”

De
Octavian Cojocaru,

Vineri, 27 martie 2020, 12:18

Sintagma devenită foarte cunoscută după declanșarea pandemiei de COVID-19 și a fost folosită inclusiv de marile companii pentru a le aminti clienților importanța distanțării sociale, a notat CNN.

Autoritățile le-au cerut oamenilor ca, atunci când ies din case, de exemplu pentru cumpărături, să țină o distanță de cel puțin un metru față de alți oameni, pentru a evita contactarea cu periculosul virus COVID-19.

„Și mărcile care proiectează logo-uri de distanțare socială au potențialul de a diminua severitatea prin care trecem. Creativitatea, pasiunea și gândirea pot să ajute, să educe”, au spus specialiștii.

McDonald’s Brazilia face livrări la domiciliu

McDonald’s Brazilia a decis săptămâna trecută să îndepărteze „arcadele” aurii de pe cunoscutul logo, care formau un M.

McDonald’s a vrut să le explice clienților că, deși temporar sunt despărțiți de situația excepțională, vor rămâne totdeauna împreună dacă vor evita contactul social și nu se vor îmbolnăvi.

Mai multe restaurante McDonald’s au fost închise și personalul trimis în șomaj. Cunoscutul lanț de fast-food a decis să le ofere clienților varianta livrării produselor la ușă.

Experimentul Suediei în lupta cu COVID-19: 3.000 de cazuri și 71 de decese, însă restaurantele și școlile sunt încă deschise. De ce nu se impun măsuri stricte

Recomandări

Experimentul Suediei în lupta cu COVID-19: 3.000 de cazuri și 71 de decese, însă restaurantele și școlile sunt încă deschise. De ce nu se impun măsuri stricte

 

McDonald's, Audi, Volkswagen și alte mari companii și-au făcut logouri de „distanțare socială”
Noul logo Mc Donalds

Coca Cola, mesaj similar

Și Coca Cola a decis să-și instruiască toți cumpărătorii să țină cont de instrucțiunile autorităților și să respecte normele de distanțare socială.

Mesajul celor de la Coca Cola

Coca Cola și-a îndepărtat literele, iar dedesubt a apărut mesajul „Stând separați este cea mai bună cale de a rămâne împreună”.

Și în industria auto se promovează distanțarea

Cunoscutele concerne producătoare de mașini Audi și Volkswagen au decis să-și instruiască potențialii clienți asupra necesității distanțării sociale.

Audi și-a îndepărtat cercurile

Cercurile care se întretăiau pe emblema Audi s-au separat temporar. La fel s-a întâmplat și cu cele două litere w și v de pe emblema Volkswagen.

Citeşte şi:

S-a închis publicația cu cel mai mare tiraj din România. Cum încearcă să reziste pe tarabe restul ziarelor

Se întâmplă și lucruri bune în criza coronavirusului. Zeci de voluntari care nu se cunosc lucrează împreună ca să ajute spitalele

EXCLUSIV | Plângeri penale și dialoguri cu medici-șefi la cel mai mare spital românesc. “Auzi, tu de ce porți mască?”. “Să mă protejez”. “Măștile sunt destinate doar celor răciți”

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”

GSP.RO

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”


Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

HOROSCOP

Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro