Mihai Bendeac a ajuns să fie stigmatizat după ce a declarat că a avut COVID-19. “Se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă”

De
Denisa Macovei,

Joi, 21 mai 2020, 12:33

De când s-au relaxat restricțiile, Mihai Bendeac a început să iasă în parc alături de cățelul lui, Happy, unde inevitabil s-a intersectat cu diverși cetățeni. După câteva plimbări și-a dat seama că lumea se uită la el ca la un ciumat și nu poate să-și explice acest lucru.

“Oamenii cu care mă intersectez în ultimele zile se împart în trei categorii. Prima categorie de oameni cu care mă salut, a doua categorie de oameni care nu au înțeles că am avut COVID acum două luni, acum am și anticorpi, sunt și imun, și mi-am făcut și testul, adică sunt și negativ, adică sunt în cea mai bună poziție, și se uită la mine cum se uită babele la mort, genul ăla de curiozitate morbidă. Mai sunt și alții care se uită cu spaimă. Sunt cea mai sigură persoană pe care o cunoașteți. Cum am ajuns în această poziție?”, a spus Bendeac pe Instagram.

Totuși există și persoane care s-au convins că acum este perfect sănătos și vor să-l îmbrățișeze. Nici pe această categorie actorul nu o înțelege, căci, oricât de sănătoși am fi, este bine să păstrăm în continuare distanțarea socială. “Mai e categorie, cunoscând situația, vor să mă ia în brațe, să mă pupe, că știu că sunt sigur. Nu am nici o problemă, că și mie îmi place treaba asta, să iau oameni în brațe, dar să nu dăm un exemplu de apropiere socială chiar dacă suntem sănătoși”, a mai povestit Bendeac.

Citeşte şi:

Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce își face un test pentru anticorpi COVID-19, după ce a susținut că a fost infectat

VIDEO/ Mihai Bendeac susține că a fost infectat cu COVID-19. „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!”

Mihai Bendeac a postat pe Instagram o fotografie cu rezultatul testului rapid de indentificare COVID-19

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu

GSP.RO

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu


Horoscop 22 mai 2020. Scorpionii sunt plini de idei și inițiative legate de situația financiară

HOROSCOP

Horoscop 22 mai 2020. Scorpionii sunt plini de idei și inițiative legate de situația financiară

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro