Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Mihai Covaliu a anunțat când ar putea să aibă loc Jocurile Olimpice de la Tokyo

Vineri, 27 martie 2020, 18:13

Mihai Covaliu, care a participat la teleconferinţa cu preşedintele Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, a mai precizat, pentru Agerpres, că startul JO de vară va avea loc înainte de luna august a anului viitor.

„Am avut astăzi (n.r. – vineri) o videoconferinţă cu preşedintele CIO, Thomas Bach, şi elementul de interes este acela că în trei săptămâni vin cu o propunere în ceea ce priveşte data Jocurilor Olimpice din 2021. Se va ţine cont în stabilirea noii date de toţi factorii, plecând de la perioada şcolii în Japonia, vreme, concedii, hoteluri, săli de sport, condiţii de călătorie, practic se reface această strategie de organizare.

Va fi vorba de vara anului viitor, până în august 2021. Ei încearcă să găsească o dată de începere până în luna august a anului viitor”, a declarat Mihai Covaliu.

Oficialul COSR a precizat că în perioada următoare va fi stabilit şi un calendar în ceea ce priveşte calificările pentru Jocurile Olimpice, întreceri care au fost anulate din cauza pandemiei de COVID-19.

„S-a răspuns la întrebările venite din partea comitetelor olimpice naţionale şi aici şi noi am trimis întrebări legate de sistemele de calificare şi de perioada în care vor avea loc Jocurile Olimpice.

”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Recomandări

”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

 

Cine a câştigat dreptul de a participa la Jocurile Olimpice, adică cei 57%, îşi păstrează locul, nu se schimbă nimic din acest punct de vedere, iar sportivii în curs de calificare vor avea o perioadă mai mare în care se vor putea pregăti şi vor intra după aceea în competiţiile de calificare”, a mai spus Mihai Covaliu.

Comitetul Internaţional Olimpic a anunţat marţi că Jocurile de la Tokyo, prevăzute în această vară (24 iulie – 9 august), au fost amânate, urmând să se desfăşoare „cel târziu în vara lui 2021”, conform unei decizii comune a preşedintelui CIO, Thomas Bach, şi a premierului japonez Shinzo Abe.

Citeşte şi:

VIDEO | Trei copii au ”driblat” restricțiile de circulație și au încins o miuță pe acoperișul unei farmacii din Ploiești

Novak Djokovic donează un milion de euro pentru a ajuta autoritățile din Serbia în lupta cu Covid-19

Petrolul – Rapid se joacă duminică pe FIFA 20. Banii obținuți, donați unor spitale din București și din Ploiești

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste


Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

HOROSCOP

Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro