Mobilier de școală distrus cu barosul în Sectorul 6! Copiii din 5 școli nu au unde învăța

În cinci școli aflate în Sectorul 6, aflate în renovare, nu s-a intrat luni, deși situația epidemiologică o permitea, pentru că nu e loc.

După ce containerele modulare au fost montate, se aşteaptă avizul Direcţiei de Sănătate Publică, dar şi directiva Inspectoratului Şcolar, care trebuie să spună dacă se poate aplica scenariul hibrid, cu jumătate dintre elevi în clasă şi jumătate online, de acasă, sau se rămâne la cel roşu, în care toţi copiii vor învăţa online. 

După ce Libertatea a arătat, joi, haosul din curţile şcolilor respective, cu grămezi de mobilier depozitate afară şi cu şantiere pline de moloz şi gunoaie, Primăria a dispus, repede, măsuri de igienizare. 

În baza lor, sute de dulapuri, bănci şi scaune aflate în stare bună au fost distruse cu topoare şi baroase de muncitorii trimişi la faţa locului să facă repede curăţenie.

Mobilier de școală distrus cu barosul în Sectorul 6! Copiii din 5 școli nu au unde învăța
Muncitorii distrug mobilierul cu barosul
Foto: Hepta
Primarul sectorului 6 Gabriel Mutu

”Era mobilier încă bun, cumpărat de noi, părinţii. E păcat de Dumnezeu să îl arunci la gunoi, când atâţia copii au nevoie de el. Mi se pare şi o risipă. Acum, la şcoala noastră va trebui adus mobilier nou, deci altă cheltuială din…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro