Nelu Tătaru, vizită neanunțată la Serviciul de Ambulanță Vaslui. Ministrul Sănătății a fost nevoit să sune la interfon

Ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, a efectuat, duminică dimineaţă, o vizită inopinată la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui.

Demnitarul a dorit să se intereseze personal de cazul înregistrat săptămâna trecută, când, dornic să-și aducă fiica acasă, un ambulanţier s-a deplasat pe litoral cu o ambulanţă din cadrul instituţiei. Fata plecase la mare, cu un grup de 30 de prieteni, deşi anterior efectuase un test COVID-19, având simptomatologie specifică. Ea nu a mai aşteptat rezultatele şi a plecat la mare. După trei zile, a aflat că este infectată cu noul coronavirus.

Sosit la sediul SAJ Vaslui, ministrul sănătății a avut parte de o surpriză neplăcută. Pentru a reuși să intre în clădirea de birouri, Nelu Tătaru a fost nevoit să sune la interfon. Apoi, demnitarul a constat că la SAJ Vaslui nu exista personal care să asigure permanenţa, conform Adevărul.

”Cum, aici nu se asigură permanenţa?”, a replicat ministrul celor care, într-un final, i-au deschis uşa. 

Nelu Tătaru i-a întrebat pe angajaţii găsiţi în staţie despre cazul ambulanţierului, dar şi despre activitatea pe care o desfăşoară. El a anunţat că săptămâna viitoare va trimite la SAJ Vaslui Corpul de Control pentru a efectua verificări.

La finalul vizitei lui Nelu Tătaru, la sediul SAJ Vaslui şi-a făcut apariţia şi managerul instituţiei, Aurora Popa, anunţată de subalterni de prezența ministrului.


Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro