Opoziția respinge ”pactul pentru bunăstare”, propus de Dăncilă: ”Au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice”

Vineri, 13 septembrie 2019, 21:57

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan (foto), a declarat vineri că propunerea privind un pact pentru bunăstarea românilor, făcută de preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, este ”o sfidare fără margini” pentru orice om de bun simţ care a văzut ani la rând cum agenda guvernamentală ”a fost acaparată de persoane cu probleme penale”.

„După trei ani de zile de secătuit România, premierul ne propune pact pentru bunăstare? Ei au semnat deja un pact pentru bunăstarea clientelei politice, a pilelor şi beizadelelor. Nicio măsura a guvernului Dăncila nu a fost ţintită pe fond pentru bunăstarea romanilor. Ei au urmărit doar profit electoral, împărţirea banilor clientelar şi supravieţuirea la cote de avarie a României. Atât”, a declarat Raluca Turcan pentru Agerpres.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, susţine că singurul pact la care ar putea adera ”cu toată convingerea” ar fi unul referitor la plecarea…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro