Pe noua copertă a revistei TIME, Trump înoată într-un ocean de COVID

Renumita revistă americană TIME va avea pe coperta numărului din 17 august o imagine care îl înfățișează pe președintele SUA Donald Trump înotând într-un ocean de COVID-19. Aceasta este însoţită de o analiză a modului în care pandemia transformă alegerile.

Autorul noii coperţi TIME, unde Trump înoată într-un ocean de COVID-19, este artistul grafician Tim O’Brien, care crează coperta revistei de peste 30 de ani.

Aceasta se numeşte ”Alegerile ciumei” şi este cea de-a patra copertă TIME care pleacă de la Casa Albă. Tim O’Brien spune că ”Apa în creştere este o metaforă a haosului din Casa Albă”, potrivit Mediafax, care citează TIME.

TIME’s new cover: How COVID-19 changed everything about the 2020 election. https://ti.me/33yRqR5

Publicată de TIME pe Joi, 6 august 2020

China, Rusia și Iran vor ca Doland Trump să nu fie reales în alegerile prezidențiale din SUA, care vor avea loc pe 3 noiembrie.

”Cred că ultima persoană pe care Rusia o vrea la Casa Albă este Donald Trump, deoarece nimeni nu a fost mai dur cu Rusia ca mine. China ar fi încântată ca alegerile să fie pierdute de Donald Trump în fața adormitului Joe Biden. Asta visează, ar pune stăpânire pe țara noastră.

Dacă Joe Biden ar fi președinte, China ne-ar stăpâni țara. Iranul ar vrea să vadă că eu nu mai sunt președinte. Ultimul lucru pe care Rusia, China și Iranul îl vor este ca Donald Trump să câștige. Suntem cu ochii pe toți, trebuie să fim foarte atenți”, a comentat Donald Trump, potrivit…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro