Petre Cozma, tatăl regretatului handbalist Marian Cozma: ”N-am ieșit din casă nici până la poartă de pe 16 martie. Nu mă dau balenă în paharul cu apă”

De
Mihai Toma,

Duminică, 12 aprilie 2020, 16:03

”Sincer îți spun, de pe 16 martie nici până la poartă n-am ieșit. Stau în casă, mă joc cu cei trei nepoți, așa trece timpul. De ce să mă dau balenă în paharul cu apă? Virusul e foarte periculos, mai ales pe fondul problemelor mele cu inima”, a explicat Petre Cozma.

Părintele lui Marian Cozma laudă efortul cadrelor medicale în această perioadă când boala face ravagii: ”Am prieteni la Spitalul Colentina, doctori, asistente, fac lucruri eroice zi de zi. Știți ce mi-au spus? ”Nea Petre, îl avem pe dracul în spital!”. Așa de periculos este acest coronavirus”.

Petre Cozma crede că ”au fost date opt ordonanțe militare, dar tot degeaba, face lumea ce vrea. Noi ne batem joc de noi! Vine în țară, iese din case. Pâi să vezi ce e la mine în cartier, petreceri seară de seară. Cine să le facă ce?”.

Andrei, fiul Ionelei, sora lui Marian Cozma, duce mai departe numele familie în handbal. El are 14 ani și joacă inter sau centru la Dinamo Asociația Marian Cozma.

Citeşte şi:

Şefa Comisiei Europene descurajează rezervările pentru vacanţa de vară din cauza COVID-19

Ministrul Sănătății: „Persoanele vârstnice ar putea fi izolate încă 10-14 săptămâni la domiciliu”

Mărturii de la vârful Sănătății: „La București, erau saci cu formulare nedeschise ale oamenilor în izolare”. Statul a concediat 1.000 din DSP-uri, iar acum a angajat 1.000

Klaus Iohannis l-a întors din drum pe Gigi Becali: „Dacă a zis asta, nu mă mai interesează”

GSP.RO

Klaus Iohannis l-a întors din drum pe Gigi Becali: „Dacă a zis asta, nu mă mai interesează”


Horoscop 12 aprilie 2020. Berbecii simt că le lipsește ceva, dar nu pot spune ce anume

HOROSCOP

Horoscop 12 aprilie 2020. Berbecii simt că le lipsește ceva, dar nu pot spune ce anume

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro