Polițiștii de frontieră au găsit alți șapte cetăţeni străini care voiau să intre, în România, ilegal. Care era destinația finală

De
Simona David,

Vineri, 07 februarie 2020, 18:22

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au observat, în noaptea de 7 februarie, venind dinspre malul sârbesc, o ambarcaţiune care a intrat în apele teritoriale româneşti, după care s-a întors.

Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă, în urma căreia au depistat şi reţinut, la malul românesc al fluviului Dunărea, în apropierea localităţii Coronini, şapte cetăţeni străini.

Concomitent, au fost anunţate despre eveniment şi autorităţile de frontieră sârbe, care au comunicat faptul că au identificat ambarcaţiunea şi au reţinut doi bărbaţi, un cetăţean sirian şi unul palestinian.

Cei şapte cetăţeni străini au fost identificați stabilizându-se că grupul era format din trei cetăţeni din Siria, doi din Yemen şi doi din Egipt. Vârstele acestora sunt cuprinse între 16 şi…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro