Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Presa germană: Till Lindemann, solistul trupei Rammstein, internat la terapie intensivă din cauza infecției cu coronavirus. UPDATE: viața starului rock nu mai este în pericol

De
Cătălin Apostol,

Vineri, 27 martie 2020, 14:55

Jurnaliștii susțin că Till Lindemann s-a simțit rău imediat după ce a revenit la Berlin de la Moscova, unde a susținut un concert pe 15 martie. Medicii l-au diagnosticat cu pneumonie și l-au depistat pozitiv la coronavirus, hotărând să-l interneze de urgență într-un spital din capitala Germaniei.

Veste proastă pentru iubitorii muzicii. Till Lindemann, 57 de ani, charismaticul solist al trupei germane Rammstein, s-ar afla internat la terapie intensivă, din cauza infecției cu coronavirus.

Știrea, apărută inițial în cotidianul Bild, a fost preluată și de alte mass-media germane.

Jurnaliștii de la Hamburger Morgenpost au subliniat faptul că nimeni din managementul formației și nici ceilalți membri ai acesteia nu au oferit lămuriri pe marginea acestui subiect.

Ultima postare pe contul propriu de Instagram îl înfățișează pe Till Lindemann în vizită la Cernobîl, cu ocazia concertelor susținute în estul Europei.

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”

GSP.RO

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”


Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

HOROSCOP

Horoscop 27 martie 2020. Vărsătorii au nevoie de pace

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro