Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Primarul din Buzău, Constantin Toma: „Nu găsim dozatoare pentru dezinfectanţi”

De
Cristina Sterian,

Marți, 31 martie 2020, 17:50

Constantin Toma spune că imediat după emiterea ordonanței care prevede ca autoritățile locale să amplaseze la intrarea în blocuri dozatoare cu dezinfectanți a început căutările, însă aparatele şi dezinfectanţii nu sunt ușor de găsit.

”Am început alergătura, nu se găsesc, dar facem eforturi ” a declarat primarul Constantin Toma.

Primarul Buzăului a declarat că în municipiul sunt 1.610 scări de bloc și că mentenanța dozatoarelor, atunci când vor fi ele montate, va cădea în sarcina asociațiilor de proprietari, în acest sens urmând a fi dată o hotărâre de Consiliu Local.

” Tot prin Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă stabilim ca mentenanţa să fie asigurată la blocuri de către asociaţiile de proprietari. Noi le vom da consumabilele, adică şi dezinfectantul pentru covoraşul de la intrare, şi pentru dozator, dar ei trebuie să facă acest lucru. Pe măsură ce facem rost de aceste materiale, o să le montăm. Sunt cantităţi mici, biocizi, pe bază de alcool sau clor. Nu putem merge decât pe substanţe aprobate de către Ministerul Sănătăţii.” , a mai spus Toma.

Citeşte şi:

Şefa Comisiei Europene: Democraţia nu poate funcţiona fără presă liberă şi independentă

Coronavirusul a raționalizat băutura în Australia. Maximum 12 sticle de vin și 24 de cutii de bere la fiecare cumpărare!

Încă șase decese din cauza coronavirusului anunțate în Suceava. Bilanțul în România a ajuns la 78

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro