Prognoza meteo 2 august. Scăpăm de caniculă. Valorile maxime vor ajunge la 33 de grade

Conform prognozei de la Administrația Națională de Meteorologie, a doua zi din august va fi cu vreme frumoasă și vom scăpa de temeraturile caniculare în anumite zone.

Vremea va fi în general frumoasă, dar și călduroasă, mai ales la orele amiezii și ale prânzului, în special în regiunile sudice.

Probabilitatea pentru ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice, va fi mai mare în zonele de deal și de munte, izolat. Acestea se vor semnala după orele amiezii și în special seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 33 de grade.

Maramureș  cerul va fi variabil, iar maximele din termometre vor ajunge până la 25 – 28 de grade Celsius. Minimele vor fi cuprinse între 9 și 13 grade.

Crișana  maximele nu vor depăși 30 de grade Celsius. Astfel, mercurul din termometre nu va urca peste 29 de grade, iar minimele anunțate vor fi cuprinse între 10 și 18 grade.

Banat  tempertaurile maxime anunțate de către meteorologi vor fi de 28 până la 30 de grade Celsius cu minime 10 și 18 grade.

Transilvania  cerul va fi senin și vreme frumoasă, chiar dacă valorile din termometre nu vor indica temperaturi caniculare. În regiune maxima zilei va fi de 38 de grade…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro