(Publicitate) Cumpără cele mai calitative farfurii de porțelan pentru restaurantul tău dacă dorești ca oamenii să revină cu drag de fiecare dată!

Joi, 26 martie 2020, 11:38

Prin urmare, în conformitate cu rețetele oferite clienților, fiecare restaurant trebuie să fie atent la modul de prezentare a mâncărurilor, dar mai ales la modul de alegere a celui mai potrivit serviciu. De exemplu, dacă deții un restaurant care oferă preparate din bucătăria chineză, mexicană sau spaniolă, alegerea ar putea fi pentru vase și farfurii colorate pentru a face totul și mai plin de viață și apetisant, însă dacă ai un restaurant cu stele Michelin sau cu o gastronomie mai specială, atunci farfuriile trebuie alese în funcție de meniu sau chiar de designul interiorului restaurantului.

Toată lumea poate alege în funcție de preferințele și stilul locului, dar există cu siguranță servicii de farfurii care rămân imbatabile datorită farmecului lor atemporal: vasele din porțelan. Așadar,cumpara cele mai calitative farfurii de portelan de la magazine specializate precum stylehoreca.ro. De ce?

Farfuriile de porțelan sunt elegante, clasice, dar și moderne, sunt printre cele mai durabile și rezistente. În plus, în comparație cu vasele ceramice normale, cele din porțelan au o luminozitate mai mare, de aceea sunt practic perfecte pentru a da viață rețetelor lor și a le face să iasă în evidență! Printre cele mai bune mărci, capabile să ofere produse cu caracteristici inimitabile, sunt prezente pe site-ul magazinului stylehoreca.ro.

Multe dintre branduri sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitatea înaltă a vaselor de porțelan pe care le produc. Ceea ce distinge produsele oferite de stylehoreca.ro, din toate punctele de vedere, este eleganța, dar mai ales rezistența produselor: servicii de farfurii, boluri de bufet și castroane de salată, vase rotunde, pătrate, dreptunghiulare, farfurii de supă și blaturi și multe alte accesorii de masă, toate confecționate din materiale durabile sunt prezente în acest magazin online.

Orban l-a pus pe Costache să demisioneze, Nelu Tătaru va fi noul ministru al Sănătății. Dina, de la Control, vine secretar general

Recomandări

Orban l-a pus pe Costache să demisioneze, Nelu Tătaru va fi noul ministru al Sănătății. Dina, de la Control, vine secretar general

 

Există multe motive pentru a alege porțelanul. Să le vedem mai jos:

-Rezistența, datorită arderii duble a porțelanului la temperaturi ridicate;

-De asemenea, este rezistent la temperaturile ridicate ale cuptoarelor și încălzitorilor de alimente;

-Smalțul din porțelan este atât de greu încât nu permite cuțitelor și furculițelor să-l deterioreze;

 -Fiecare element plat este consolidat la margini;

 -Suprafețele sunt netede și uniforme pentru a menține sosurile acolo unde trebuie să rămână;

-Căldura este menținută datorită grosimii centrului plăcii și este transmisă vaselor;

  -Bacteriile și murdăria nu se fixează pe plăci datorită suprafețelor total netede, fără niciun por.

”Va fi jale!” Avertisment dur în criza COVID-19 al Ramonei Ionescu, director demisionar al Spitalului de Infecțioase Brașov

Recomandări

”Va fi jale!” Avertisment dur în criza COVID-19 al Ramonei Ionescu, director demisionar al Spitalului de Infecțioase Brașov

 

Porțelanul respectă cele mai stricte criterii ecologice și standarde de sănătate. Prin urmare, porțelanul nu conține aditivi chimici, nici plumb, nici cadmiu. Diferitele linii ale acestor farfurii pot fi perfecte pentru orice mediu și context: de la restaurantul modern până la restaurantul în stil clasic. În plus, simplitatea vaselor de porțelan îți permite să îți eliberezi imaginația în bucătărie pentru a crea bucate care sunt cu adevărat irezistibile.

Porțelanul nu este însă o descoperire recentă. Porțelanul este un tip particular de ceramică, care este obținut din amestecuri care conțin caolin și feldspat, și arde la temperaturi cuprinse între 1200 și 1400 ° C.

Istoria ceramicii și a porțelanului își are originea în China și poate fi rezumată într-un lung proces evolutiv. În timpul acestui proces, abilitatea mașinilor de olărit a reușit să transforme chiar și mici „accidente de-a lungul drumului” în avantajul lor, precum și unele efecte particulare. Producerea de vase ceramice necesită resurse umane relativ stabile, disponibilitatea imediată a materiilor prime și o organizare a muncii tipice unei societăți complexe. Primele vase de porțelan au fost produse în China, probabil în timpul dinastiei Tang, în perioada 618 – 907 d.Hr.

Medicii de la spitalul din Topliţa au primit suluri de hârtie şi elastice de bucătărie, ca să-şi facă măşti de protecţie, dar primarul a apărut cu mască

Recomandări

Medicii de la spitalul din Topliţa au primit suluri de hârtie şi elastice de bucătărie, ca să-şi facă măşti de protecţie, dar primarul a apărut cu mască

 

Odată cu îmbunătățirea tehnicilor, dinastia Song (960-1279 d.Hr.) a decis să înființeze adevărate fabrici pentru a face porțelan destinat palatelor regale. Spre 110 d.Hr. producția s-a răspândit cu rezultate artistice remarcabile chiar și în Coreea, iar ulterior a ajuns în Japonia, remarcându-se porțelanul Kakiemon, cu modele simple pe fundal alb, și Imari sau Arita, cu decorațiuni pe fond albastru și roșu.

Începând cu anul 1300, producția de porțelan a atins o calitate a artei adevărate în China, ieșind în evidență orașul Jingdezhen, unde au fost făcute cele mai mari lucrări din acel secol. Cele două perioade care s-au evidențiat cel mai mult au fost cele din dinastiile Ming (1368-1644) și Qing (1644-1912), lucrări considerate încă comori artistice de neînlocuit.

Primele dovezi ale existenței porțelanului au ajuns în Europa prin scrierile lui Marco Polo, în secolul al XIII-lea. În secolul următor, preoții iezuiți au reușit să aducă în Europa câteva exemplare de porțelan, decorate în alb și albastru. Cu toate acestea, compoziția să a rămas un mister mult timp. Se numea „aur alb” și a devenit un produs de lux foarte apreciat. Olandezii au reușit să stabilească acorduri comerciale pentru importul de porțelan chinezesc încă din anii 1500 și au deținut ulterior un monopol asupra acestuia.

În 1600, importul de porțelan chinezesc și comerțul au devenit o normă în Europa, puternic încurajată de extinderea utilizării vaselor din care să bea ceai, cafea, cacao. 

Astfel, porțelanul are o istorie remarcabilă și este sinonim cu luxul. Nu ezita să aduci acest lux în restaurantul tău!

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”

GSP.RO

Mircea Badea, oprit în trafic de filtrul de Poliție: „Discuția a fost superbă. Tremura tot, săracul”


Horoscop 26 martie 2020. Capricornii au nevoie de liniște în familie

HOROSCOP

Horoscop 26 martie 2020. Capricornii au nevoie de liniște în familie

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro