(Publicitate) Ghid complet de vizionare apartamente noi

Vineri, 03 aprilie 2020, 14:18

Autoritățile spun că adulții mai în vârstă și persoanele care au afecțiuni medicale cronice, precum boli de inimă sau pulmonare, diabet sau tulburări autoimune, par să aibă un risc mai mare de a dezvolta complicații mai grave ale bolii COVID-19.

 Se crede că virusul se răspândește în principal de la persoană la persoană, iar cea mai bună modalitate de a preveni îmbolnăvirea este evitarea expunerii la acest virus.

Autoritățile îndeamnă cetățenii să monitorizeze sănătatea și să exerseze distanțarea socială. Distanțarea socială înseamnă a rămâne în afara locurilor aglomerate, evitarea adunărilor de grup și menținerea distanței (aproximativ 2 metri) față de ceilalți atunci când este posibil.

Cum ar trebui să abordeze agenții imobiliari și proprietarii de imobile măsuri anti răspândire COVID-19?

Ce măsuri preventive pot fi luate pentru a reduce riscul contractării și răspândirii coronavirusului?

Autoritățile îndeamnă persoanele să ia aceste măsuri pentru a se proteja pe ei înșiși și pe alții:

  • Spălați-vă frecvent pe mâini cu apă și săpun timp de cel puțin 20 de secunde. Dacă săpunul și apa nu sunt disponibile, utilizați un produs igienizant pe bază de alcool.
  • Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nesplălate.
  • Practicați distanțarea socială, rămânând în afara locurilor aglomerate, evitând adunările de grup și menținând distanța (aproximativ 2 metri) față de ceilalți, atunci când este posibil.
  • Evitați contactul strâns cu oricine este bolnav.
  • Rămâi acasă dacă ai febră, tuse, respirație sau orice alt simptom asemănător răcelii sau gripei.
  • Curățați și dezinfectați obiectele și suprafețele atinse frecvent.
  • Acoperiți-vă gura și nasul cu un țesut atunci când tușiți sau strănutaţi în mânecă.

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”

Recomandări

Singurătate în spital după izolare acasă. ”Au operat-o pe mama la Universitar fără să știm că are COVID-19, iar acum au dus-o la Colentina și i-au luat telefonul”

 

Ce probleme unice prezintă coronavirus pentru industria imobiliară?

Când o boală infecțioasă, cum este coronavirusul, este asociată cu o populație sau o naționalitate specifică, frica și anxietatea pot duce la stigmat social și discriminare potențială, spune Damian Șerban managing partner R&D Advisers, agent exclusiv apartamente de vânzare Dimri Residence.

DOCUMENT INTERN | Un Excel arată că Ministerul Sănătății știe că există nevoi imense de echipamente de protecție pentru spitalele

Recomandări

DOCUMENT INTERN | Un Excel arată că Ministerul Sănătății știe că există nevoi imense de echipamente de protecție pentru spitalele

 

Vizionările organizate de noi se fac în condiții de siguranță atât pentru client cât și pentru agentul imobilair. Apartamentele ce urmează a fi vizionate de către client sunt dezinfectate zilnic, clienții primesc mască de protecţie și este respectată distanța de 2 m.

Agenții imobiliari trebuie să fie atenți la obligațiile care le revin în temeiul legii privind locuința echitabilă și să fie siguri de a nu face discriminări împotriva niciunui segment particular al populației.

În timp ce focarul de coronavirus a început la Wuhan, China, aceasta nu oferă o bază pentru tratarea diferită a persoanelor chineze sau a persoanelor cu origine asiatică sau a celor din țări precum Spania și Italia.

Pot să cer clienților sau altora cu care interacționez în afacerea mea imobiliară dacă au călătorit recent sau au semne de boală respiratorie?

Da, puteți întreba clienții sau alții despre călătoriile lor recente, în special în zonele identificate ca având un risc crescut de coronavirus. Pentru a evita potențialele probleme la vizionarea apartamentelor, asigurați-vă că adresați tuturor clienților aceleași întrebări de screening pe baza informațiilor actuale, faptice, ale autorităților de sănătate publică.

Firmele private din București construiesc la foc continuu. Locatară: „4 ore s-a cutremurat toată casa”

Recomandări

Firmele private din București construiesc la foc continuu. Locatară: „4 ore s-a cutremurat toată casa”

 

De obicei, îmi conduc clienții la vizionare, pot refuza să conduc clienții potențiali pentru a vedea case?

Da. Cu toate acestea, asigurați-vă că orice modificare a practicilor de afaceri este aplicată în mod egal tuturor clienților. Puteți refuza să conduceți clienți care prezintă semne de boală sau să dezvăluiți călătorii recente în zone cu risc crescut de coronavirus sau, în schimb, puteți decide să opriți conducerea clienților în mașina dvs. și să aranjați pur și simplu să vă întâlniți cu clienții la diverse ansambluri rezidentiale.

Dacă continuați să conduceți clienții în mașina dvs., este bine să curățați și să dezinfectați frecvent suprafețele precum mânerele ușilor și zăvoarele centurii de siguranță și să rugați clienții să folosească dezinfectantul de mână atunci când intră și ies din mașină.

Ce spun clienții despre Dimri Residence

În primul rând se mai semnează contracte de vânzare cumpărare în această perioadă?
Categoric da, notarii lucrează, la fel și noi vă așteptăm. În concluzie, acum este momentul, criza dezvăluie noi oportunități de cumpărare, vezi păreri ale clienților despre Dimri Residence și oferta cu apartamente de vânzare aici. În curând vizionări online prin intermediul tururilor virtuale ale apartamentelor de vânzare prezente pe site-ul nostru Dimri.ro

Vă mulțumim pentru timpul petrecut citirii acestui articol și vă invităm să îl transmiteți prietenilor dumneavoastră ce au nevoie să își cumpere un apartament în condiții de siguranță.

Cât de bine vorbește limba română unul dintre actorii din „La Casa de Papel”. A trăit 9 ani în România

GSP.RO

Cât de bine vorbește limba română unul dintre actorii din „La Casa de Papel”. A trăit 9 ani în România


Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire

HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro