Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Raluca Bădulescu stă cu sufletul la gură. Tatăl fiului ei este la Madrid în mijlocul focarului de Covid 19

De
Denisa Macovei,

Luni, 30 martie 2020, 16:34

Pentru a se liniști, atât ea cât și fiul ei, Alex, jurata de la „Bravo ai stil!” are zilnic conversații virtuale cu Vali Pungă, dar și cu membrii ai familiei și prieteni, care îi împărtășesc cum trec ei peste această perioadă în care stau acasă. Cele mai multe discuții le are însă cu tatăl fiului ei, fotomodelul Vali Pungă, care în momentul de față se află în Madrid, acolo unde situația este aproape la fel de gravă ca în Italia.

„Țin legătura cu toată familia mea, cu prietenii mei. Vali (n.r. Vali Pungă), tatăl copilului meu, se află la Madrid, dar vorbim foarte des. Îmi povestește că situația acolo este foarte dificilă, de altfel vedem cu toții la TV, că țara este foarte afectată de această pandemie. Este bine, sănătos, dar are o rutină foarte riguroasă. Are un cățeluș pe care l-a adoptat de aici, din țară, așa că îl plimbă cum este reglementat în această perioadă acolo: doar 30 de metri, în fața blocului. Se conformează regulilor: merge la supermarket, la farmacie. În rest, ziua și-o petrece dezinfectând și făcând curățenie. Suntem sănătoși, optimiști că totul va fi bine”, a continuat Raluca Bădulescu.

S-a apucat
de gătit pentru a-și menține o stare bună de spirit

Raluca Bădulescu nu a fost niciodată o împătimită a gătitului, mărturisind în repetate rânduri că doar la pregătitul sandvișurilor poate spune că se pricepe, iar că bucătăria o folosește pe post de dressing. Totuși, de când se află în izolare a învățat să găsească bucuria în orice și chiar își dorește să experimenteze lucruri noi, cum ar fi gătitul. Jurata de la „Bravo, ai stil!” are parte în această perioadă de experiențe plăcute, petrecute acasă, în familie. Vedeta Kanal D povestește cu optimism că tot acest timp petrecut acasă e valorificat la maximum, reușind să găsească bucuria în orice activitate care, în trecut, nu avea atâta însemnătate. „Cred că trebuie să privim cu optimism această perioadă pe care o petrecem în casă, ca pe un timp pe care trebuie să îl folosim în avantajul nostru. Nu am mai petrecut atât de mult timp în familie, și îmi dau seama că ne putem găsi bucuria în lucruri simple: gătim împreună, ne uităm la filme, facem curățenie”, spune Raluca. Deși o știe toată lumea drept o persoană care fuge de bucătărit, Raluca povestește că în tot acest timp a dau frâu imaginației și a experiementat diverse preparate culinare. „

Chiar în acest moment am găsit o rețetă de chec, așa că astăzi (n.r. luni) îmi voi încerca îndeletnicirile de bucătar. Vom vedea dacă va ieși bine”, a adăugat vedeta.

Citeşte şi:

Pariu pe coronavirus. Un investitor american a câștigat 2,6 miliarde de dolari fix înainte de prăbușirea bursei

Prințul Charles a ieșit din autoizolare. Moștenitorul tronului britanic are o stare bună de sănătate

Rona Hartner izolată în Franța de 17 zile. Nu a mai fost la cumpărături de două săptămâni. „Fata mea a rămas la taică-su și practic nu am putut să o recuperez”

Tragedie: Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani

GSP.RO

Tragedie: Martin Tudor a murit după un infarct. Fostul portar al Stelei avea 43 de ani


Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni

HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro