Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente de la Asia Express. „Sunt atâtea lucruri care m-au marcat”

De
Livia Lixandru,

Marți, 31 martie 2020, 18:45

„Fără doar și poate a meritat experiența, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte.

După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo!”, a povestit Răzvan în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

Rememorând momentele grele prin care a trecut în Filipine și Taiwan, artistul recunoaște că nu de puține ori a avut lacrimi în ochi pe parcursul perioadei petrecute în Asia.

„Cel mai greu mi-a fost să trec peste jenă și să trăiesc
într-o continuă „cerșeală’: să mă ia cineva cu mășină, să mă primească în casă,
să îmi dea să mănânc și să știu clar că nu am altă opțiune.

Dar felul în care oamenii primeau rugămințile noastre era
uimitor. Au fost oameni care ne-au refuzat prima dată, și după un moment de
gândire, au alergat după noi să ne ofere ce le-am cerut.

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”

Recomandări

Medic la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Hunedoara: “DSP ține testele COVID-19 la sertar”

 

La un moment dat, ne-a primit în casă un om care tocmai devenise bunic și ne-a prezentat nepoata născută de doar câteva ore. Altădată, un soț care alerga să îi ducă nevestei însărcinate o injecție de care avea mare nevoie, a făcut cale-ntoarsă pentru noi.

Alții ne-au primit în casă și, deși ei de abia aveau ce mânca, au pus tot ce au găsit pe masă, ca să ne putem sătura noi. Sunt atâtea lucruri care m-au marcat, nu aveți suficient loc să le înșir aici. Bunătatea oamenilor este atât de mare încât e imposibil să nu ți se umezească ochii”, a mai mărturisit Răzvan pentru sursa citată.

Citeşte şi:

Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro