Roger Federer a jucat tenis de pe un acoperiș pe altul cu două fetițe din Italia. Ce surpriză le-a făcut elvețianul

Elvețianul Roger Federer, 38 de ani, 4 ATP, a făcut un gest emoționant pentru Vittoria, 11 ani, și Carola, 11 ani, două fete din Liguria, Italia, devenite faimoase în timpul carantinei grație unui videoclip în care jucau tenis de pe un acoperiș pe altul. Prin intermediul unui sponsor, ”Fedex” s-a întâlnit cu cele două adolescente și a făcut câteva schimburi la înălțime, a scris Blick.

Vittoria si Carola, din Finale Ligure, regiunea Savona, au apărut în toate publicațiile lumii și au oferit numeroase interviuri, dar nu se așteptau să fie vizitate tocmai de Roger Federer pe unul dintre acoperișurile pe care au jucat.

Nu ne vine să credem! Federer este pe acoperișul nostru! Vom juca tenis cu Federer

Reacția fetițelor la apariția legendarului jucător:

Federer, 20 de turnee de Mare Șlem în palmares, a făcut câteva schimburi cu Vittoria și Carola, a luat prânzul alaturi de cele doua fete, iar la final le-a anunțat că, împreuna cu Rafael Nadal, le va oferi un stagiu la tabăra de vară organizată de Academia de Tenis a jucătorului spaniol de la Mallorca.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”en” dir=”ltr”>Incredible to see… again! One of the most spectacular and unusual tennis matches we have seen…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro