Românii din Olanda votează în pubele de gunoi! Ambasada: ”Acestea sunt urnele puse la dispoziție de primăriile olandeze”

De
Mihai Toma,

Duminică, 10 noiembrie 2019, 09:38

”Nu, aceasta nu este o pubelă! Aceasta este o urnă de votare din Olanda.
Toate primăriile orașelor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Și nimeni nu ridica din sprâncene. În astfel de urne, puse la dispoziție de primarii, votăm astăzi în 25 de secții organizate în 6 orașe diferite din Olanda”, a scris românca, într-un mesaj postat sâmbătă.

Ambasada României în Regatul Țărilor de Jos, de la Amsterdam, a răspuns, tot pe Facebook, confirmând că aceasta este ”procedura” în Olanda!

Citeşte şi:

LIVE TEXT | Alegeri prezidențiale 2019, turul 1. Primele incidente la secțiile de vot. Ce au declarat principalii candidați

Interviu cu arhitecta Mădălina Ghibuși, primul român care a votat la alegerile prezidențiale 2019: ”Țara mea m-a pregătit pentru ce e mai rău, învățându-mă să lupt”

<a href="https://www.gsp.ro/sporturi/formula-1/foto-flavio-briatore-are-o-noua-iubita-are-doar-20-de-ani-si-e-cu-49-de-ani-mai-tanara-decat-el-582142.html?utm_campaign=Libertatea-articol&utm_source=libertatea.ro&utm_medium=widget" class="partner-item" target="_blank"…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro