Salvatorul fetiţei de un an şi şase luni căzute în Dunăre este ofiţer la Penitenciarul Brăila. El se afla în timpul liber

Fetița a fost scoasă din apă de câţiva înotători, iar polițistul a resuscitat-o până la sosirea la faţa locului a elicopterului SMURD, timp în care micuţei i-a revenit pulsul.

Copilul se afla cu părinţii pe malul Dunării, unde se juca într-o piscină gonflabilă, când a fost luată de un val şi aruncată în larg, aceasta prinzându-se în nişte crengi aflate pe malul apei, potrivit Agerpres.

Echipajul SMURD a preluat fetiţa şi a transportat-o cu elicopterul la Spitalul de Copii din municipiul Galaţi, în stare stabilă, dar gravă.

Inspectorul de poliţie penitenciară Valentin Ganea, angajat din 2017 la Penitenciarul Brăila, a devenit erou pentru colegii de serviciu.

”Se anunța a fi o zi liniștită, undeva pe malul Dunării, într-un binemeritat weekend la care toți eroii din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională aspiră.

Aceeași liniște se putea transforma, însă, într-o tragedie, fără acțiunea promptă a colegului nostru. Până la sosirea echipajului SMURD, Valentin a acordat primul ajutor. A rămas la fața locului și a sprijinit continuarea manevrelor de resuscitare. Îți mulțumim, Valentin! Ești un exemplu pentru noi!”, este mesajul transmis de reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, potrivit obiectivbr.ro.

„A expus fetele unui prădător sexual!” » Dezvăluiri terifiante din gimnastică

PARTENERI – GSP.RO

„A expus fetele unui prădător sexual!” » Dezvăluiri terifiante din gimnastică


Horoscop 28 iunie 2020. Vărsătorii debutează astăzi cu o etapă mult mai dinamică din existența lor

HOROSCOP

Horoscop 28 iunie 2020. Vărsătorii debutează astăzi cu o etapă mult mai dinamică din existența lor

RECOMANDĂRI

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro