Șase cetăţeni străini încercau să intre ilegal în România, prin Giurgiu. Erau ascunşi sub podeaua unui autocar

Migranţii au declarat că s-au urcat în autocar cu ajutorul celor doi cetăţeni turci, şoferii autocarului, plătind fiecare zece mii de dolari și intenţionau să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor şase bărbaţi şi, conform protocolului româno- bulgar, aceştia au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun.

Totodată, faţă de cei doi şoferi turci sunt derulate cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, iar pe numele lor judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Giurgiu a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu – PTF Giurgiu au descoperit, ascunşi într-un loc special amenajat, în podeaua unui autocar, cinci bărbaţi din Irak şi unul din…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro