Scandal în PSD. Mihai Tudose îl taxează pe Vasile Dâncu, după ce a spus că filialele din sud nu contează: „Războinicu’ de lut cu papuci de pluș”

De
Valentina Postelnicu,

Duminică, 07 iunie 2020, 07:55

Vasile Dâncu, care a fost ofertat să preia şefia Consiliului Naţional al PSD, a declarat în emisiunea “România te privește” pe LOOK PLUS, că se bucură de o largă susținere a organizațiilor din Transilvania, Banat, din Moldova și din Dobrogea.

“În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România. Știu că este nevoie de o revigorare a stângii. Este nevoie de o revigorare a stângii dar o să mă gândesc de două ori până să fac acest pas”, a afirmat Dâncu.

Fostul premier Mihai Tudose, care a conodus multă vreme filiala PSD Brăila, cu rezultate bune la toate alegerile, l-a pus imediat la punct pe Vasile Dâncu.

Tudose a plecat la Pro România, partidul lui Victor Ponta, unde a şi candidat la europarlamentare, şi a revenit în PSD, după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a partidului.

Tudose îl numeşte pe Vasile Dâncu „războinicu de lut cu papuci de pluș….”.

„Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj!!! Dar nu…. Era mult mai ,,global” mesaju…. Citez din Vasile Dâncu:..,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””Am recitit. Și încă o dată…Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice”, a scris Tudose într-o postare pe Facebook.

El continuă: „Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)….Și se mai și alintă că el nu prea vrea, dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!
Doamne apără și păzește…..”, mai spune Tudose.

El îl provoacă pe Dâncu să candideze la alegerile locale. „Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?! Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme…”.

RECOMANDĂRI

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: „Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»”


Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor

HOROSCOP

Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro