Scandal sexual la nivel înalt în Marea Britanie: un fost ministru a fost arestat, după ce o tânără l-a acuzat de viol

O tânără de 20 de ani a lansat grave acuzații la adresa unui fost ministru conservator, al cărui nume nu a fost dat publicității. În plângerea adresată poliției, tânara susține că a fost violată și brutalizată în repetate rânduri, când lucra la biroul parlamentar al politicianului, în intervalul iulie 2019-ianuarie 2020, a scris ediția de duminică a ziarului Times.

Poliţia Metropolitană a confirmat că anchetează patru presupuse incidente, petrecute în perioada iulie 2019-ianuarie 2020, în diferite locuri din Londra.

De asemenea, autoritățile au recunoscut că în acest caz a fost arestat un “bărbat de circa 50 de ani”.

”A trebuit să merg la spital”

Tânăra îl acuză pe bărbat că a forţat-o să facă sex şi a lăsat-o atât de traumatizată încât a trebuit să meargă la spital.

”Vineri, 31 iulie, Poliţia Metropolitană a primit acuzaţii referitoare la patru incidente separate care presupun acuzaţii de infracţiuni sexuale şi agresiune. Se presupune că aceste infracţiuni s-au produs pe adrese din Westminster, Lambeth şi Hackney între iulie 2019 şi ianuarie 2020. Un bărbat a fost arestat, fiind bănuit de viol”, a anunţat Scotland Yard.

Times ilustrează articolul de duminică, 2 iulie, cu o imagine a Palatului Westminster.

Palatul Westminster, cunoscut și sub numele…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro