Scandalurile în care a fost implicat Aurelian Bădulescu. De la bătaia cu primarul Mutu, la jigniri precum “javrelor ce sunteți”

De
Cristina Radu,
Răzvan Luțac,

Vineri, 05 iunie 2020, 18:00

Aurelian Bădulescu a boicotat, astăzi, conferința de presă ținută de Nicușor Dan pe Prelungirea Ghencea, o arteră blocată mare parte din zi. S-a îmbrâncit cu candidatul la Primăria Capitalei și a intervenit, stând lângă el, la fiecare afirmație a acestuia.

Nu e prima oară când Bădulescu se dă în spectacol. Iată alte 10 momente.

1. Degetul mijlociu în ședință CGMB (20 ianuarie 2020)

Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Acum mai puțin de jumătate de an, Aurelian Bădulescu i-a arătat degetul mijlociu consilierului USR Ana Ciceală, care a contestat numirea controversatului medic Narcis Copcă drept cetățean de onoare al Bucureștiului.

“Criminalilor!”, a strigat, atunci, Bădulescu.

2. Bătaie cu primarul Mutu (31 ianuarie 2019)

Cu toate că primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a negat vehement, sursele mai multor publicații, precum PRO TV și News.ro, au scris, acum un an și jumătate, că Aurelian Bădulescu a sărit la bătaie, într-o încăpere a PMB, după o discuție mai aprinsă cu edilul de la 6.

Până la urmă, citat de TVR, Bădulescu a recunoscut că, “mai pe românește, da”, a fost bătaie.

3. Amendat de CNCD: “să vă întoarceți de unde ați venit, să am grijă de morții neamului meu” (4 aprilie 2019)

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu. Foto Hepta

Acesta a fost răspunsul lui Aurelian Bădulescu către preşedintele Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului (MCA) din România, care criticase intenţia lui Bădulescu de a amplasa un bust al mareşalului Ion Antonescu în București.

Cum încalcă un polițist legea într-o călătorie de două ore cu trenul

Recomandări

Cum încalcă un polițist legea într-o călătorie de două ore cu trenul

 

CNCD l-a amendat pe Bădulescu cu 5.000 lei.

4. “Mi-au spus că erați prostituată” (30 martie 2017)

Consilierul USR Raluca Teodor a întrerupt o ședință a CGMB de acum trei ani după ce același Bădulescu i-a dat replica “Mi-au spus că erați prostituată”. 

Imaginile cu dialogul dintre Teodor și Bădulescu au fost filmate și au apărut la PRO TV.

5. A spus că a mințit în legătură cu protestele de pe 10 august (30 ianuarie 2019)

În cadrul unei emisiuni de la România TV, Bădulescu a admis că a mințit în declarațiile de la Parchetul General în legătură cu cele întâmplate în timpul protestului din 10 august 2018.

“Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de urmărire penală cu fapte și declarații pentru data din 10 august 2018. O spun public. Ce am mințit o să declar la Parchet. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid care acum mă exclude. Mi-o asum. Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi”, a declarat Aurelian Bădulescu la RTV.

Unul dintre marii criminali în serie ai României vrea să iasă din închisoare. Când a fost arestat, Süto Ferenc ucisese 4 oameni și avea o “listă neagră” cu 17 nume

Recomandări

Unul dintre marii criminali în serie ai României vrea să iasă din închisoare. Când a fost arestat, Süto Ferenc ucisese 4 oameni și avea o “listă neagră” cu 17 nume

 

6. A făcut bicicliștii împuțiți și a punctat că nu vrea să facă “bătături la c*r” (24 septembrie 2019)

Invitat la București FM, Aurelian Bădulescu a făcut o serie de declarații controversate legate de bicicliști. „Domne io vreau să vă întreb pe dumneavoastră, dacă ați lucra, să spunem, ați fi avocat, și vreți să mergeți cu bicicleta… Domnle, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? (…) Eu de la efort, că am mers și eu cu bicicleta, eu cred că puți. Da, deodorante care să țină jegul pe piele. Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put (…) Sunt împuțiți”, a afirmat viceprimarul Capitalei.

Cum a trecut omul Nelu Tătaru prin pandemie. Ministrul Sănătății, cu lacrimi în ochi: ”Mi-am văzut copilul după cinci săptămâni”

Recomandări

Cum a trecut omul Nelu Tătaru prin pandemie. Ministrul Sănătății, cu lacrimi în ochi: ”Mi-am văzut copilul după cinci săptămâni”

 

Apoi a plusat: “Nu vreau să fac bătături la c*r și nu vreau să put! Să sunt curat, sunt crescut la țară”.

7.“Ești o vacă” către o ziaristă (25 septembrie 2019)

A doua zi, întrebat de ziarista Sanda Sălăgean de la Evenimentul Zilei despre declarațiile făcute la București FM, Bădulescu a punctat că este într-o ședință.

Apoi, tot într-un SMS, i-a transmis acesteia “Ești o vacă”.

8. A înjurat-o pe Ana Ciceală în repetate rânduri (12 decembrie 2018)

S-a întâmplat în Comisia de Sănătate de la Primăria Capitalei, unde Ana Ciceală, consilier general, cerea explicații cu privire la situația Maternității Giulești, unde zeci de bebeluși se infectaseră cu stafilococ auriu. 

Înjurătura ar fi fost apoi consemnată și în procesul verbal al ședinței, pe un caiet de matematică, publicat pe Facebook de senatorul USR Mihai Goțiu

Bădulescu a recunoscut gestul, “Așa am făcut”.

Bădulescu a jignit-o pe Ana Ciceală și anul trecut, numind-o “mică și proastă” într-o ședință a CGMB, gest consemnat de reporterii Buletin de București.

9. “Bulangii, javre ce sunteți! Animale” (14 iunie 2018)

Alt episod din conflictul Bădulescu – USR a avut loc în vara anului 2018, când consilierii Uniunii Salvați România au votat împotriva unui proiect de hotărâre privind acordul CGMB pentru cooperarea dintre Consiliul Local Sector 4 şi UMF „Carol Davila”.

“Bulangii, javre ce sunteți! Animale”, au fost cuvintele lui Bădulescu pentru aceștia.

10. Rămas fără carnet după ce a condus cu peste 100km/h prin Capitală (11 mai 2019)

Sursele Digi24 relatau, atunci, că Poliția l-a oprit pe Bădulescu în zona Mihai Bravu, unde acesta conducea cu peste 100km/h, lăsându-l fără carnet.

RECOMANDĂRI

Răspunsul lui Nelu Tătaru la întrebarea: Vi se pare normală situația în care o întreagă industrie ar putea fi paralizată în cazul apariției unui caz?

GSP.RO

Răspunsul lui Nelu Tătaru la întrebarea: Vi se pare normală situația în care o întreagă industrie ar putea fi paralizată în cazul apariției unui caz?


Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți

HOROSCOP

Horoscop 5 iunie 2020. Berbecii pot avea o zi explozivă, Vărsătorii se eliberează de prejudecăți

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro