Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Se relansează Dj Phantom, unul din muzicienii care au inventat industria muzicală românească. El i-a lansat pe 3 Sud Est, BUG Mafia, Andre,Genius ori Hi-Q

Duminică, 22 martie 2020, 11:00

Pe numele lui Edy Schneider, în studioul său de înregistrări de la Sebeș au început multe povești de succes, amintim 3 Sud Est, BUG Mafia, Bănică Jr., iar, pentru nostalgici, Andre, t-Short, Genius, Ro-Mania ori Hi-Q.

În total zeci de succese muzicale născute în studioul său și peste 50 de albume muzicale de referință în  acea perioadă. Practic toate vedetele anilor 90 au trecut ușa studioului său, loc unde s-a perfecționat și Marius Moga.

Muzicianul revine în actualitatea muzicală ca artist, la 15 ani de când a ales să-și ia ”rămas-bun” prin succesele ”Toată lumea dansează” al lui Ștefan Bănică Jr. și un remix pentru Mircea Baniciu, la ”Merg mai departe”.

Ajuns la vârsta de 49 de ani, artistul va lansa nouă versiune a nepieritorului cântec ”Blestem” (Maria Tănase). Va fi primul single de pe noul său album, nu întâmplător intitulat ”3 Fire (albe) și mai multe Pa-Yeah”. Titlul vine în continuarea precedentului său disc, lansat în urmă cu 23 de ani, care s-a numit ”2 Fire, 2 Pa-Yeah” și s-a dovedit unul dintre cele mai bine vândute albume cu remixuri din folclorul nostru.

 ”În toată această perioadă Dj Phantom a dormit ori s-a aflat în slujba altora. Nu întâmplător reîntoarcerea mea la muzică este legată de Maria Tănase, Avea vârsta mea când s-a stins din viață”, ne spune artistul care o ”reînvie” pe cea mai mare artistă a cântecului românesc.

De ce autoritățile nu au luat o măsură mai dură? Înalt oficial: ”Nu puteam să veghem și deplasarea populației și pe cea a Diasporei”

Recomandări

De ce autoritățile nu au luat o măsură mai dură? Înalt oficial: ”Nu puteam să veghem și deplasarea populației și pe cea a Diasporei”

 

În toată acestă perioadă, Edy Schneider nu a stat degeaba, devenind, prin firma sa  unul dintre cei mai căutați producători media din România și  ambasador în țara noastră a unor renumite firme de profil foto-video la nivel mondial Nu s-a depărtat de muzică, a filmat și produs zeci de videoclipuri, filme documentare și scurtmetraje.

Cassa Loco (stânga sus), Hi-Q (dreapta), și BUG Mafia (stânga jos), vedetele anilor 2000 alături de Dj Phantom

A inaugurat un muzeu ce oglidește perioada de început a industriei muzicale românești

Născut în Sebeș, școlit în Hamburg (Germania), absolvent de studii superioare în Franța, s-a întors în țară, în 1996 unde a fondat propria sa firmă de producții audio-video. Artistul continua să locuiască înorașul său natal ( fost numit cetățean de onoare în 2010) și unde a transformat o fabrică istorică de pielărie într-un studio de video producție dar și muzeu al începutului industriei muzicale din România.

Gică Popescu a povestit în detaliu un episod controversat din trecutul său: „Pe mama am lăsat-o plângând, tata nici nu m-a salutat"

GSP.RO

Gică Popescu a povestit în detaliu un episod controversat din trecutul său: „Pe mama am lăsat-o plângând, tata nici nu m-a salutat”


Horoscop 22 martie 2020. Scorpionii încep o perioadă lungă de singurătate

HOROSCOP

Horoscop 22 martie 2020. Scorpionii încep o perioadă lungă de singurătate

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro