Soția lui Horia Brenciu nu a mai rezistat și a luat atitudine în izolare. „Ne-a zis ca între 7 și 8 seara să facem liniște”

De
Denisa Macovei,

Joi, 07 mai 2020, 17:20

Horia Brenciu și familia lui. Fotografie din ianuarie 2017

După ce i-a lăsat să-și facă toate poftele, să râdă, să cânte, să se joace, să inveteze tot felul de activități, Alice Dumitrescu nu a mai rezistat și i-a pus la punct. După o lună și jumătate în care le-a suportat orele de canto, concertele la toate instrumentele sau hohotele de râs, soția lui Horia Brenciu le-a spus răspicat că o oră pe zi nu vrea nici să le audă vocea. „Avem aproape două luni de izolare și, de acum două săptămâni, Alice, soția mea, ne-a zis că între 19:00 și 20:00 să facem liniște că ea face yoga. O oră pe zi face și ea yoga, în rest noi suntem foarte ludici cu alte cuvinte”, a povestit Brenciu la emisunea online a lui Mihai Bobonete și Costi Diță.

[embedded content]

Ce-i drept, așa cum se remarcă și pe rețelele de socializare ale lui Brenciu, în casa lor este tot timpul agitație, fiecare dintre cei patru copii are o activitate, unul cântă, altul bate la tobe, altul face sport. „Toată lumea de pe lumea asta a scos tot felul de idei, tot felul de nebunii, dar mai tare ca fii-miu nu a scos nimeni de pe suprafața Pământului. Am în  telefon mii de filmulețe cu copiii mei, dar nu le pot posta pe toate. Nu am putut să postez sania pe care fii-miu a scos-o afară și s-a dat cu ea. Eu le-am permis numai în fața porții să se dea cu bicicletele stânga-dreapta pe trotuar doi metri”, a mai spus artistul la „Miejii Nopții”.

Abia așteaptă să revină
pe scenă

Cu toate că nu are timp nici măcar un minut să se plictisească și zilnic își redescoperă copiii, Horia Brenciu recunoaște cu sinceritate că autoizolarea este are și părți urâte, una dintre ele ar fi că nu mai are concerte și că nu știe când va putea reveni pe scenă. „Perioada asta a fost foarte frumoasă și foarte urâtâ din punctul meu de vedere pentru că niciodată, cred că undeva în 12 ani, nu am mai avut două luni fără concert. În momentul de față simt că s-a adunat o energie formidabilă în mine de concert pe care o dezvolți doar atunci când stai în fața oamenilor. Dacă stai acasă și cânți nu e același lucru”, a completat artistul, care de 9 ani are concerte live la Sala Palatului.

Citeşte şi:

Adelina Pestrițu a dezvăluit ce va face imediat ce va ieși din izolare, pe 15 mai. „Am spus public asta. O voi rupe”

Dorian Popa nu a scăpat nici după doi ani de durerile de la genunchi. „Mă doare de mor și merg ca moșii”

Cea mai solicitată intervenție estetică după izolarea la domiciliu: blefaroplastia. „Lista de așteptare este și de 3 luni”

De ce a s-a sfârșit abrupt cariera baschetbalistei Kovesi? Dezvăluiri făcute de fostul antrenor

GSP.RO

De ce a s-a sfârșit abrupt cariera baschetbalistei Kovesi? Dezvăluiri făcute de fostul antrenor


Horoscop 8 mai 2020. Berbecii au parte de o zi mai luminoasă

HOROSCOP

Horoscop 8 mai 2020. Berbecii au parte de o zi mai luminoasă

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro