Tânără din Hunedoara, obligată să plătească daune pentru un comentariu pe Facebook. Câți bani va primi secretarul Primăriei după ce a fost făcut „prostul satului”

După un proces ce a durat aproape un an, bărbatul a reușit să demonstreze că postarea de pe rețeaua de socializare l-a afectat emoțional.

„Ea a avut nişte litigii cu primăria pe care le-a pierdut şi a început să mă denigreze acolo pe acea pagină în tot felul. M-a făcut «Prostul satului!»”, a explicat bărbatul, conform observator.tv.

Dănuț Lăslău este secretarul Primăriei Hunedoara și primul cetățean din acest județ care a obținut despăgubiri după ce o femeie l-a jignit într-un comentariu publicat pe Facebook.

„Pe pagina respectivă de Facebook, Luminiţa Vlad a scris despre mine tot felul de prostii. Este vorba despre o postare din vara anului trecut. A scris că sunt ca un secretar de CAP, că sunt prostul satului, s-a legat de ţinuta mea, că nu sunt bine pregătit profesional. Nu am acceptat să fiu denigrat şi să mi se păteze imaginea, aşa că i-am acţionat în…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro