Terenurile unui interlop turc din stațiunea Neptun au fost scoase la licitație. A fost partener de afaceri cu familia lui Sorin Oprescu

Basar Hacisuleymanoglu, 45 de ani, rămâne fără două terenuri din stațiunea Neptun (Constanța), după ce banca i le-a scos la licitație, în contul unui debit de 400.000 de euro, informează ziarul constănțean Replica.

GE Garanți Bank SA a solicitat punerea în executare silită imobiliară a debitorului One Properties SRL, pentru recuperarea sumei 400.000 euro, pentru un credit contractat în 2010.

La licitație sunt scoase un teren intravilan, în suprafață de 10.050 mp, situat în extravilanul stațiunii Neptun, zona stadionului, și un teren de 2.449,64 mp, tot în Neptun, ambele terenuri sunt libere de construcții.

A fost deschis un dosar de executare silită pe care firma One Properties SRL, aflată în insolvență de la finele anului trecut, încearcă să-l anuleze.

One Properties SRL îi are asociați pe Basar Hacisuleymanoglu, cunoscut ca făcând parte dintr-un clan interlop, și Ata Hacisuleymanoglu.

Extrădat în Turcia, unde era lider al unei grupări infracționale

Basar Hacisuleymanoglu era anchetat încă din 2007 de Poliția din Istanbul ca lider al unui clan interlop local, din care mai făcea parte și tatăl său. Autoritățile turce i-au cerut extrădarea în 2013 pentru omor calificat, constituire de grup infracțional organizat, șantaj, jaf, lipsire de libertate, amenințare și fals în înscrisuri…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro