Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Tily Niculae și băiețelul ei au fost externați. „De la ora la ora sunt și mai ruptă de realitate”

De
Livia Lixandru,

Marți, 31 martie 2020, 15:41

„Prima zi acasă!!!! Care de fapt a fost acum trei zile, însă de la ora la ora sunt și mai ruptă de realitate. Asta pentru că, fie pup o tălpița mică, fie o iubesc pe Sofia și-i mulțumesc pentru fiecare ajutor în parte! Sunt onorată că am acești copii minunați.

Dacă nu ar fi fost soțul meu, asumarea acestei relații de atâția ani poate că nici nu trăiam ACUM aceste bucurii! Răducu este tare bine și drăgălaș.  Mănâncă exclusiv la san. Doarme și câte 4 ore jumate.

Mai are momente când cărâie fiindcă îl doare și pe el burtică, însă pentru aceste zile când corpul meu a făcut un efort așa de mare mă declar mai mult decât mulțumită! Sofia, este eroina mea.

Închisă în casă de mai bine de o luna…Se împarte cum poate pe platformele digitale să își continue școală. Ce milităm eu pentru gadgeturi cu limite, ce campanii…că de la 15 min pe zi cât avea voie,pfoai, acum totul este altă poveste! Mă ajută nu mult, ci foarte mult! (…)”, a scris Tily Niculae pe contul de socializare.

Citeşte şi:

Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Suceava este noul Colectiv: manageri de spital susținuți politic, achiziții cu firme de casă, o clinică nouă ce stă nedeschisă la Fălticeni și minciuni despre COVID-19

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro