Trimiterea unui email, singura probă de competenţe digitale la concursul de inspectori şcolari generali

De
Viorel Tudorache,

Luni, 04 mai 2020, 23:13

Punctajul este similar celui acordat pentru toată rubrica de formare a acelui profesor, de la evaluarea CV-ului, potrivit Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar general, inspector şcolar general adjunct din inspectoratele şcolare şi de director al casei corpului didactic.

sursa: edupedu.ro

Potrivit sursei citate, examenul vine cu câteva noutăţi faţă de concursurile trecute.

Testul grilă pentru funcţiile de inspector şcolar general va avea o durată de 50 de minute şi nu 30 de minute, cum era la precedentul concurs, atât această probă, cât şi cea a interviului vor fi filmate.

Evaluarea CV-ului candidaţilor va fi făcută corelând ceea ce a scris candidatul în document cu actele, certificatele şi adeverinţele depuse în dosarul de înscriere, dosar depus atât online cât şi în format letric.

În cadrul concursului comisia va evalua mai întâi CV-ul candidatului conform unel grile stabilite, apoi are loc proba scrisă care constă în rezolvarea unui test grilă de 10 întrebări, din care doar două întrebări într-o limbă străină aleasă de candidat. Punctajul pentru grile, 0,85 puncte fiecare.

Cel mai mult se punctează însă “expedierea la o adresă e email indicată de comisia de concurs a testului grilă rezolvat” – 1,5 puncte.

Citeşte şi:

Câţi români au revenit în ţară începând din 23 februarie. Rareş Bogdan: „În loc să apelăm la pakistanezi, putem să le dăm o şansă alor noştri”

Anchetă de proporții în Iași, după ce zece persoane au murit după ce au băut spirt. Două persoane, reținute. Alcoolul sanitar, pregătit într-o firmă din București

Horaţiu Moldovan, despre evoluţia COVID-19: Trendul este în continuare ascendent, dar situația nu este alarmantă. Mortalitatea a fost de 5%Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro