Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Tudorel Popa și-a făcut emisiune pe Facebook pentru a-și ține prietenii în case ”Imit, dau dedicații și fac oamenii să râdă”

De
Florian Gheorghe,

Duminică, 29 martie 2020, 17:51

Până să ajungă vreodată să emită în eter, simpaticul personaj și-a organizat decorul în garsoniera sa din Tulcea, și, seară de seară încearcă să-și țină prietenii ocupați glumind cu ei, punând muzică și imitând personaje și sunete. Practic talentul ce l-a dus până aproape de finala ”Românii au Talent” la ediția din 2012 și care l-a făcut unul dintre cei mai populari concurenți din istoria show-ului de televiziune.

”Radio Tudorel se numește show-ul și încerc să-l țin seară de seară, până la orele 22.00, când începe ora de odihnă, pentru cei care mai muncesc în Tulcea. Vorbesc cu oricine e decent în exprimare, dau dedicații și încerc să fac oamenii să râdă, cel mai important lucru”, ne spune Tudorel Popa, a cărui poveste l-a impresionat și pe Cătălin Măruță care a pus umărul la achiziționarea garsonierei transformată seara în studio radio.

După ce a ajuns până în semifinala concursului datorită căruia a devenit un personaj cunoscut, Tudorel Popa s-a întors la treabă, conform îndemnului pe care chiar el l-a făcut celebru, ”Să trecem la treabă”, folosit într-o perioadă în multe campanii radio și de televiziune. Crescut la orfelinat, apoi la un cămin de nefamiliști, imitatorul Tudorel a lucrat în mai multe localuri, chiar și în Italia, la un magazin cu produse românești. Acum muncește la o firmă de salubrizare din Tulcea unde învață copii să colecteze selectiv.

Și Mihai Bobonete și-a lansat propria emisiune online intitulată ”Da. Bravo!”

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro