Ultimele ore din viața lui Dragoș, bărbatul care a murit subit, la câteva ore după ce fusese externat de COVID-19. Mărturia unui prieten

Bărbatul din Slatina a fost externat sâmbătă de la Spitalul Județean din Slatina, după ce și al doilea test de coronavirus ieșise negativ. Unul dintre prietenii săi spune că acesta avea probleme cu inima.

Dragoş Turcitu se internase în spital în urmă cu 10 zile, deoarece nu se simțea bine. A făcut inclusiv o tomografie, dar și testul de COVID-19, care s-a dovedit a fi pozitiv. Ieri, a fost externat, se simțea bine, avea două teste negative în decurs de 24 de ore așa că în drum spre casă, s-a oprit să facă cumpărături, scrie Adevărul.

După ce a ajuns acasă, i s-a făcut rău, soția sa a vrut ă spune la 112, dar Dragoș ar fi cerut să mă aștepte, pentru că își revenea. Numai că în jurul orei 15.00 a făcut stop cardio-respirator. Medicii ajunși la fața locului l-au resuscitat vreme de o oră, fără succes.

„Nu ştim, nu ştim exact ce s-a întâmplat. El avea ceva probleme cardiologice, pentru asta s-a şi prezentat iniţial la spital, avea stări de ameţeală şi s-a gândit să nu fie din cauza asta, însă nu erau atât de mari încât să facă un infarct. A fost testat, a ieşit pozitiv, a…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro