Un candidat PNL la o primărie din județul Timiș a fost reținut sub acuzația de trafic internațional de droguri

Marius Ciornenchi, candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Giera din județul Timiș, a fost reținut pentru 24 de ore într-un dosar de trafic internațional de droguri și trafic de droguri de risc, scrie publicația locală PressAlert.ro.

În cadrul perchezițiilor efectuate de DIICOT, la domiciliul lui Ciornenchi a fost găsit și un tablou cu celebrul traficant de droguri Pablo Escobar.

În plus, anchetatorii au mai găsit o țigaretă confecționată artizanal cu cannabis, o folie din aluminiu cu o substanță pulverulentă susceptibilă a fi cocaină, sumele de 4.550 de euro și 5.000 de lei, mai multe telefoane mobile, cântare electronice, pungi de vidare pentru ambalat droguri etc.

Alte două persoane au fost plasate sub control judiciar, în același caz.

Anchetatorii DIICOT împreună cu polițiștii de la „Crimă Organizată” din Timiș și Ilfov arată că „inculpații au desfășurat activități de introducere de droguri pe teritoriul României, din Spania, pentru a le distribui către lideri marcanți din rândul traficanților de astfel de substanțe de pe raza municipiului Timișoara.

„Drogurile erau introduse pe teritoriul țării prin intermediul unei firme de curierat și erau ridicate de către inculpați de la curier folosindu-se documente false de identitate”, se arată în comunicatul DIICOT….
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro