Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Un fost fotbalist din Anglia a fost arestat în Statele Unite. Riscă până la 15 ani de închisoare

De
Petre Dobrescu,

Vineri, 22 mai 2020, 22:15

Fostul căpitan de la QPR tocmai fusese instalat ca director tehnic de naționala statului Bahamas, dar acum și-ar putea pierde nu numai postul, ci și libertatea, a informat Mirror.

Marc Bircham a fost internațional canadian (bunicii lui erau născuți în Winnipeg), echipă pentru care a strâns 17 selecții și un gol.

Marc Bircham și-a încheiat cariera de jucător în 2009 și tot atunci a început-o pe cea de antrenor, trecând pe la formațiile pe la care a și jucat, QPR și Millwall. Din 2015, a ajuns în SUA, ca secund la Chicago Fire, formație l care juca și Răzvan Cociș. În 2016, a lucrat la Arizona United, iar apoi s-a întors la QPR.

Cauțiune de 10.000 de dolari

El a fost reținut duminică dimineață de poliția din orașul St.Petersburg, din Florida, și a fost pus sub acuzație de vătămare corporală a unei gravide și folosirea unei arme de foc. Nu se știe dacă arma cu care a lovit a fost asupra lui sau a găsit-o la locul incidentului.

Conform legilor statului Florida, bătaia este o infracțiune agravantă, care-i poate aduce celui vinovat o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, dacă va fi găsit vinovat.

Pe numele lui Bircham s-a pus o cauțiune de 10.000 de dolari, iar amenda pe care o riscă e tot de 10.000 de dolari.

Citeşte şi:

Episcopul retras al Hușilor, Cornel Onilă, a fost arestat preventiv în dosarul în care e acuzat de viol

Veste bună: pacienții reconfirmați pozitivi cu COVID-19 după vindecare nu dezvoltă simptome și probabil nu infectează la rândul lor

Atenție la „capcane”! Specialiști în legislația muncii atrag atenția asupra clauzelor „la limita legii” din contractele sezonierilor de la o fermă de sparanghel din Germania

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu

GSP.RO

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu


Horoscop 23 mai 2020. Taurii au nevoie de cooperarea celor din anturajul apropiat

HOROSCOP

Horoscop 23 mai 2020. Taurii au nevoie de cooperarea celor din anturajul apropiat

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro