Un gest remarcabil. Mitropolia Banatului donează aparatură în valoare de zeci de mii de euro pentru Spitalul de Boli Infectioase „Victor Babeș” din Timișoara

De
Paul Tecuceanu,

Duminică, 29 martie 2020, 13:08

Ca urmare a unor discuții purtate între ÎPS Ioan Selejan și reputatul medic Virgil Musta, Mitropolia Banatului a comandat aparatură medicală în valoare de peste 30.000 de euro. Aceasta urmează să fie donată secției ATI a Spitalului de Boli Infectțoase „Victor Babeș” din Timișoara.

Mitropolia Banatului nu se află la prima acțiune de acest fel. În urmă cu câteva zile, fețele bisericești au donat Spitalului CFR din Timișoara mai multe aparate de oxigen.

La rândul ei, Arhiepiscopia Timișoarei a donat o tonă de alimente spitalelor din Jebel și Găptaia, dar și cantinei sociale a Primăriei Timișoara. De asemenea, 300 de litri de materiale de igienizare și dezinfectare au fost deja achiziționate și vor fi trimise către spitale și biserici.

În România, până acum, 1.452 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 38 au murit.

Citeşte şi:

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

Meteo 29 martie. Sunt anunțate ploi de scurtă durată. Care vor fi maximele termice

Nelu Tătaru: Peste 200.000 de români au venit în țară, mai așteptăm încă 200.000 până de Paște

GSP.RO

Nelu Tătaru: Peste 200.000 de români au venit în țară, mai așteptăm încă 200.000 până de Paște


Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine

HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro