Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/newsromania.info/html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143

Un român a vrut să intre în țară pe la vama Petea cu un BMW X6 furat din Italia

Duminică, 08 septembrie 2019, 19:35

Pe 7 septembrie, în jurul orei 11.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat cetățeanul român I.S., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Maramureș, a notat baiamare24.ro.

Acesta conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Jeep și remorcă marca Syrius, ambele înmatriculate în România.

Pe remorcă se afla un autoturism marca BMW seria X6, înmatriculat în Franța.

La controlul specific, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul aflat pe remorcă era semnalat ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Italia, în data de 16.03.2017.

Autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 66.300 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro