Un român din diaspora a câștigat primăria la un singur vot și declară război lehamitei: „Trebuie schimbat absolut totul pentru că lenea e o stare generală!”

Pe lângă rezultatele spectaculoase din marile orașe ale țării la alegerile de pe 27 septembrie, o comună din România s-a remarcat cu o bătălie incredibilă pentru alegerea primarului.

Vorbim de comuna Căscioarele din județul Călărași, unde s-a dat o luptă mai ceva ca pe front între actualul edil, Nicolae Straseschi din partea PNL și un candidat care până nu avea nicio legătură cu politica, Florin Bordei, alegerea PSD pentru funcția de primar. 

Palpitații la numărătoare: 489 – 488

Pe listele de vot s-au aflat 1.458 de persoane, iar la scrutinul din septembrie s-au prezentat 1.041, adică 71,39%. Bătălia a fost strânsă, iar primarul în funcție a pierdut lupta la un singur vot! Candidatul PSD de 37 de ani a strâns 489 de voturi, iar reprezentantul PNL, 488. Au existat și 48 de voturi nule.

Libertatea a luat legătura cu cel care a câștigat primăria, reprezentantul Partidului Social Democrat, care până acum două luni era muncitor sezonier într-o fabrică din Spania, dar a renunțat la viața de acolo pentru a face „din comuna noastră, exact ce am văzut și învățat acolo”. 

Un român din diaspora a câștigat primăria la un singur vot și declară război lehamitei: "Trebuie schimbat absolut totul pentru că lenea e o stare generală!"
Florin Bordei a câștigat primăria comunei Căscioarele, la un vot diferență

– Domnule Florin Bordei, ați câștigat primăria comunei la un singur vot.
– La limită, așa a vrut bunul Dumnezeu!…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro