Victor Micula, pariu nebunesc: ”Îmi donez averea dacă argintul coloidal ionic nu funcționează la coronavirus”. IBA: ”Argintul coloidal este interzis”

De
Viorel Tudorache,

Marți, 31 martie 2020, 16:53

Victor Micula spune că foloseşte de cinci ani astfel de produse bazate pe argint coloidal ionic ca remediu pentru sinuzita pe care o făcea frecvent mergând cu motocicleta.

Dacă argintul coloidal ionic nu funcționează la coronavirus eu sunt dispus să îmi donez toată averea, cu condiția ca și domnul Klaus Iohannis este dispus să renunțe la fotoliul de președinte”

Victor Micula, declarație video pe Facebook:

Victor Micula arată ”produsul minune”

Libertatea a cerut lămuriri despre suplimentele pe bază de argint coloidal ionic la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA București.

Tatiana Onisei, șef serviciu SNPMAPS din cadrul IBA, a precizat: ”Argintul coloidal ionic este interzis, printr-un regulament european. Operatorii au fost notificați. Nici argintul și nici aurul nu sunt permise. Direcțiile de Sănătate Publică știu acest lucru și au comunicat la rândul lor. Acum, că respectă, că nu respectă, fiecare cu conștiința lui. Oamenii mizează pe efectul antibiotic, care cândva era dovedit, în special la copii, din câte îmi amintesc”.

Tatiana Onisiei consideră că ”soluțiile coloidale ar putea avea o șansă dacă se autorizează ca ”novel food”.

Produsele pe bază de argint coloidal ionic se regăssce în farmacii sau magazine naturiste, sub formă de suplimente alimentare, soluţii, unguente sau pansamente și ar fi considerat benefic pentru intărirea sistemului imunitar și prevenirea gripei și răcelii. Potrivit specialiștilor de la siteul ”Ce se întâmplă doctore?”, posibilele efecte ale argintului coloidal ionic nu au fost confirmate științific. În plus, poate produce și efecte adverse.

Citeşte şi:

VIDEO | Capre sălbatice au invadat străzile pustii ale unui oraş din Ţara Galilor. Localnic: „Au încălcat regulile de izolare, au mers în grup”

Directorul spitalului din Moscova care a dat mâna cu Vladimir Putin are coronavirus

Opt medici demisionează de la Spitalul Județean Arad, iar peste 80 de angajaţi şi-au luat concediu medical

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”


Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres

Urmărește cel mai nou VIDEO

Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro