VIDEO| Cel mai aglomerat weekend de pe litoral. Turiștii sfidează în continuare pandemia la Eforie Nord

Este cel mai aglomerat weekend de pe litoral, peste 150.000 de turiști se află la malul mării. În stațiunea Eforie Nord, oamenii nu respectă restricțiile impuse de autorități, iar pe plajă stau uni în alții, asta după cum se poate vedea din imaginile postate de turiști pe Facebook.

Pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile românilor, din cauza restricțiilor mulți și-au anulat vacanțele în străinătate și au rămas în țară. Cei mai mulți au optat pentru un concediu la malul mării, iar toate unitățile hoteliere sunt pline. De asemenea pe plajă nu ai loc să arunci un ac.

Toate șeszlongurile sunt ocupate, iar oamenii se înghesuie și pe nisip. Nici în apă situația nu stă diferit.

În stațiunea Eforie Nord, sâmbătă, este o aglomerație de nedescris. După cum se poate observa din imaginile surprinse de oameni, turiștii ignoră în totalitate măsurile impuse de autorități.

În acest weekend pe litoral se află official peste 150.000 de oameni, potrivit Digi24. Reprezentanți din industria turismului spun că de fapt numărul celor prezenți pe litoral este de fapt dublu faţă de cel raportat de unităţile hoteliere. Sunt mulţi cei care se cazează la rude, prieteni și particulari.

Pe lângă virus, vremea caniculară și marea agitată sunt pericolele de luat în seamă – avertizează salvamarii – care au arborat ieri steagul roșu ce interzice scăldatul pe majoritatea plajelor.


Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro