VIDEO | Cine este profesorul universitar din Iași care a luat la bătaie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor de pe şantierul din apropierea casei sale

Pe numele lui Florin Murariu, 56 de ani, profesor de educație fizică la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași, s-a deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Lector doctor la USAMV, Murariu, fost rugbist de performanță, l-a luat la bătaie pe un muncitor, deranjat de zgomotul de pe șantierul aflat în lucru în apropierea casei sale din cartierul Copoi, informează Bună Ziua Iași.

Murariu a fost filmat, pe 20 iulie, în timp ce lovea violent un muncitor.

Pe filmare se observă cum, în timpul unei discuţii aprinse, muncitorul de circa 50 de ani se apropie de profesor. Cine, pe fundal, înjură, moment în care Murariu, care ținea și el în mână un telefon, reacționează și îl pocnește pe angajatul firmei de construcții.

”Bă, săriți, că-l bate. Uite-l, bă, că-l bate”, se aude o voce.

Murariu, fost rugbist de performanţă îl pune la pâmânt pe muncitor dintr-o singură lovitură. Apoi, după ce acesta încearcă să riposteze, îl mai lovește de 6-7 ori.

Martorii incidentului din zona Toma Cozma au sunat la 112, iar la scurtă vreme şi-a făcut apariţia un echipaj din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi, care a aplanat conflictul şi a deschis un…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro