VIDEO | Cum arată stația „Tudor Vladimirescu” de pe magistrala de metrou din Drumul Taberei

Lucrările la stațiile de pe magistrala 5 de metrou Drumul Taberei sunt aproape complet finalizate, iar Ministerul Transporturilor a început de ceva vreme să prezinte un videoclip cu fiecare stație de pe traseu, scrie Hotnews.ro

Chiar dacă inaugurarea metroului din Drumul Taberei a fost amânată de foarte multe ori, lucrările sunt aproape de finalizare.

Ultimul termen de finalizare pentru lucrări este finalul anului 2020, însă, până atunci, Ministerul Transporturilor a „trecut în revistă” stațiile de metrou de pe magistrală.

https://www.facebook.com/MinisterulTransporturilor/videos/950743292017315/
Stația Tudor Vladimirescu

Testele tehnologice și dinamice cu primele trenuri de metrou au început pe traseul Magistralei M5 Drumul Taberei – Eroilor, prima garnitură de tren circulând pe noua linie.

Contractele pentru M5 din Drumul Taberei au fost semnate în primăvara lui 2011, iar lucrările au început la scurt timp după. Conform contractului, durata lucrărilor urma să fie de 36 de luni – adică 3 ani. Pe lângă acest termen, mai erau lucrările de realizat pentru sistemele de semnalizare și automatizare.

https://www.facebook.com/MinisterulTransporturilor/videos/613610312597611/
Stația Romancierilor

Termenul de 30 iunie 2020 pentru punerea în folosință a metroului nu a fost respectat, au anunțat luni autoritățile care au vizitat șantierul, principalul motiv fiind o serie de probleme la…
Citeste continuarea articolului pe libertatea.ro